Nokia N8 7 ay kapalı kaldı şimdi açılmıyor bilenlerden yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Nokia N8 7 ay kapalı kaldı şimdi açılmıyor bilenlerden yardım
arkadaslar ben mayısta askere ustabılrlıgıne giderken telefonu kapattm kutuya koydum izine geldim teli şarja taktım 5 saat durdu tepkı vermiyo basıyorum acılmyor bilgisi olan varsa yardim etsin

jigsaw_54

Üye
batarya uçmuş olabilir bataryaya bi şoklama yaptırmanı öneririm ama batarya çıkması için vidaların sökülmesi lazım vidalar sökülürse garanti gider eğer garantiyi umursamıyorsan normal bi tamirciye verebilirsin ama garanti gitmesin istiyorsan kvk servisine veya nokia shop'ta yaptırabilirsin

redmullet

redmullet

Üye
Bence de bataryan sizlere ömür. :naughty:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ne kadardır tahminen zaten faturaları tasınırken kayboldu shopta ne kadr istrlr yada yapck bska bsy ykmu

jigsaw_54

Üye
nokia shopta bu işlem için ücret isteyeceklerini zannetmiyorum sonuçta garantili garanti belgesi fatura vs istemiyorlar(burdakiler öyle) netten kontrol ediyorlar kapatmıştım bidaha açılmadı dersin gerekli işlemi yaparlar extra bişey olursa haber verirler zaten ... cihazı verirken sorarsın ücreti nekadr diye

bob_marley222

Üye
Benim telefon 2 gün kapalı kaldı açılmadı şarj da almıyordu USB yi taktım 1 dk USB den şarj ettim şimdi sorun yok.Bir dene istersen.

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşım telefonunu nokia shop veya nokia care şubelerine götürdüğün zaman hiçbir şekilde bir fatura ve garanti belgesi gerekmiyor. Telefonun biryerinde barkod bulunuyor, Nokia daki görevli o barkodu makineye okuttuğu zaman telefonun garanti kapsamında olup olmadığı ortaya çıkıyor zaten.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
pendik shopa giderm ins yaparlar kiz gbi tlfn ins fatra istmzrlr

mstf_l

mstf_l

Üye
para ve fatura isteyeceklerini sanmıyorum gecmis oldun kardesim insallah en kısa zamanda duzelir

llovell

llovell

Üye
benım anlamadım smdı bende askere gıtcem telı kapatcam nıe acılmıcakmı gerı yanı ? tel acılmayınca uzun sure bataryamı cokuo nolcak ? ben telı sarja takıpta mı gıdım askere :DD:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bende sarji ful brakmstm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt