nokia n8 349 TL ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
nokia n8 349 TL ?
arkadaşlar bu sitede telefon fiyatları çok ucuz bana pek inandırıcı gelmedi. Acaba güvenip alışveriş yapmalımıyım ?

.eRCaN.

Üye
Çin malı olduğu için fiyatlar böyle.

Hatta Çin Malı telefonlara göre pahalı bile satıyorlar. Made in P.R.C N8 fiyatı burada 150 TL

Konu Sahibi
Müşteri hizmetlerini aradım ve telefonu yurtdışından getirdiklerini gümrük vergisi ödemediklerini dolyaısıyla telefonların ucuz oldugunu söylediler. kesinlikle çin malı felan degilmiş. Bi sipariş edip bakmayı düşünüyorum.

.eRCaN.

Üye

Özelliklerini incelerseniz anlarsınız zaten orijinal olmadığını.

Yine de ben almak istiyorum derseniz size hayırlı alışverişler diliyorum

Tepkiler: pRime., anılbaran ve Buraxlive
    Konu Sahibi
Zaten iphone 5 olması güvenimi sarstı denemeye bile gerek yok

çinliler herşeyin kopyasını yapıyor kendilerini kopyalıyorlardır hepsi birbirine benziyor

DiaBLoS

Admin
Bende birgün bu çinlileri kopyalacağım ...

zaaa cıft hatmı

al kardesım ıyı gelır

DiaBLoS

Admin
Ulen zaten N8 imi özledim ... Dünden beri ayrıyız
İstanbula , garantiye adda gitti ...

Ocean258

Üye
Çin malıdır hocam.. Bunda sorulacak bırsey yok bende ona para vermek gıbı bı hatada yapmazsın umarım.. bıde gercekten cın malı olmasına ragmen bıle pahalı.. degmez yani alma bence..

Tepkiler: Buraxlive
    Konu Sahibi
Çin malıdır hocam.. Bunda sorulacak bırsey yok bende ona para vermek gıbı bı hatada yapmazsın umarım.. bıde gercekten cın malı olmasına ragmen bıle pahalı.. degmez yani alma bence..

vazgeçtim zaten kardeşim. Kadın telefonda orjinal dedi ona itimat edip alcaktım fakat dedigim gibi iphone 5in satışı beni şok etti

.eRCaN.

Üye

Kardeşim , telefonu düşürdüm ... Menü tuşunun olduğu bölme varya ... O bölümün sol tarafta ki vidanın olduğu tırnak kırıldı ...

Geçmiş olsun abi umarım en yakın zamanda gelir telefonun. Kullanıcı hatası diye geri göndermesinler de...

Tepkiler: DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Normal şartlarda kullanıcı hatası diye geri gönderilir , ama onu halledeceğiz . Tanıdıklar var
Olmadı dışarı da biryer de yaptırılır . Ufak bir sorun kardeşim . Halledilir yani ...

Tepkiler: .eRCaN.

S.c.k.N

Üye
Arkadaşlar çin malı değil diyorlar başka bir ülkede üretiliyormuş yani kelime oyunu var orjinal ithal mi diyince birşey demiyor ama çin malı mı derseniz hayır diyor çünkü kelime oyunu var

Ocean258

Üye
vazgeçtim zaten kardeşim. Kadın telefonda orjinal dedi ona itimat edip alcaktım fakat dedigim gibi iphone 5in satışı beni şok etti

) En ıyısını yapmıssın kardes.. Insanlar ne kadar pişkin olmus yaa bide utandan orjinal diyor )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...