K_R_M
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar belirttiğim sorunu çözdüm sonundaBiraz yakın tutmak gerekiyormuş 3 metreden çeker demişlerdi bana da Meğer 1 metrede bile zor çekiyormuş Ama çok iyi bi özellik çok hoşuma gitti
mmm o zaman sorun tuşlarda değil çünkü ses çıkarıyor demişsin format vs hafıza kartıda denedim diyorsun onceki sürümde bu yoktu güncellemede oldu demiştin bu kullandığımız sürümde bu sorunu çözmüşlerdi ama bence güncelleme yaparken sorun oluştu sende ondan kaynaklı bir sorun olabilir bence yazılımı tekrar yüklerler birde senden ricam tel hack limiydi vede serviste tel ne işlem uyguladıklarını yazarsan sevinirim.
3 aynı arızada degişim var diye biliyorum daha iyi bilen arkadaslar yazar. Telefonun sorununa nasıl bir çözüm uygulanacağını da merak ettim telefonu alınca onu ve hacklimiydi onuda yazarsan iyi olur inşallah çok uğraştırmazlar seni.
3 aynı arızada degişim var diye biliyorum daha iyi bilen arkadaslar yazar. Telefonun sorununa nasıl bir çözüm uygulanacağını da merak ettim telefonu alınca onu ve hacklimiydi onuda yazarsan iyi olur inşallah çok uğraştırmazlar seni.
resimleri x plore ile gizle forumda programı bulabilirsinprogramları yüklediğimizde resimlerde yükleniyor onları silebiliyormuyuz ve nasıl
Kısa zamanda yükleyip bi bakarım ama ders falan biraz uzayabilir ama bi deneme yaparım.abi benim telde real football 08 avrupa şampiyonası vb bazı sis dosyalarda güncelleme hatası veriyor lütfen yardım et tel hackli ama çalışmıyor bır el atarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?