Nokia N79 u hackleyebilen var mı???

Sponsorlu Bağlantılar

u23

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N79 u hackleyebilen var mı???
Nokia N79 kullanıcısı olarak unsigned programları yükleyememekten bıktım.:vur
N79 hala hacklenemedi mi? Yurt dışı sitelerini araştıran arkadaşların bu konuda bilgisi var mı acaba?

Sertifika alma olayıda gerçekleşmedi hala 10 gündür s603rd.cn sitesinden sertifika bekliyorum ama yok.
Başka sertifika veren site var mı bildiğiniz hack olayı çözülene kadar sertifika alsak bari.

Cevaplarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler...:)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Ah bea dostum ben neredeyse alalı cihazı 1 ay oldu ama hiç kimse yardım etmiyor bu konuda bize mahalesef hangi programı kurmaya kalksam sertfika hatası alıyorum insallah yakında bir yol gosteren cıkar bys

u23

Üye
    Konu Sahibi
Ben opda'nın sitesinden bugün sertifikamı aldım arkadaşım.
Orda ingilizce anlatım var yani site çince değil.
Ordaki adımları uygulayarak yaptım ve cer ve *** dosyalarını indirdim nihayet.
Artık yüklenemeyen uygulamaları sertifikalandırıp yüklüyorum rahatca.
İstersen sertifika alma konusunda sanada yardım edebilirim.
N79 u olanın halinden yine bi N79 u olan anlar:)

byMaMe

byMaMe

Üye
kardeş şu opda dan nasıl sertifika alacaz yardımcı olsande bizde alsak sertifika:oke:

byMaMe

byMaMe

Üye
ben sertifikamı aldım süper şimdi artık diğer işlemler yapmak var :sn::oke:

antelope

Üye
Yardım edecek var mı biz de alsak sertifikamızı :)

amiremet

amiremet

Üye
bende katıldım n79 lular kervanına tel i alalı iki gün oldu.daha önce n78 im vardı.onu hack ledik ama galiba n79 biraz uğraştıracak umarım biri kısa zaman da bize çare bulur.saygılar

forza_sakarya

Üye
ya banada bi yardımcı olun

cool_cat

cool_cat

Üye
arkadaşım sen almışsın sertifikanı hadi hayırlı olsun. güle güle kullan. ama bize de yardımcı ol lütfen bi girdim siteye herşey çince? en azından bi link ver ordan direk biz de alalım. kıskanıoz yani :D

brabus00

brabus00

Üye
Arkadaslar slm. Bende n79 almıştım bundan 2 hafta önce. Şu opda dan sertifika ile program olayına girdim ama olmadı hala demo diyip duruyo programlar. Yani bu sertifika işi patladı bende anlicanız. İmei numaramı yazdım sertifikayı çektim programa girdim ordan sign lı olanı yapıp tele attım kurdum yok abi olmuyo yani aynı tas aynı tarak. Aynı olay başına gelen varsa yazsın yada farklı bi çözüm aklına gelen.

athlonxp

Üye
malesef opdadan alınan sertifika ile n79 hacklenemiyor. hackliyorum diyen arkadaş yalan söylüyor. artık sebebi neyse...

fafuly

Üye
selam şu sertifika alan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmu

UzaktanKumandan

UzaktanKumandan

Üye
ben telefonu 2. el aldım, benden önce kullanan arkadaş oradan sertifika almış, ben alamıyorum...

ben ne yapayım peki...:duvar2:

RZA2105

Üye
ya arkadaslar sertifka alibda imzalayip yuuklemek hakclamak demek degilki.lutfen bendede n96 ama hakclayamiyorum.lutfen biri bizlere yardim etsin

hozturkfb1907

Üye
arkadaşşlar kaç gündür ugraşıyorum sertifika alma konusun da yardım edermisiniz bana da cok makbule gecer

nesbay

Üye
kimden yardım isteyeceğimi şaşırdım gece gündüz bütün programları denedim hacklenmiyor bu n79. bilen varsa yardım etsin lütfen. evde 2 tane hacksiz yeni n79 var pişman olcam az kaldı aldığıma:(

Takipçi Satın Al

Üst Alt