Nokia n79 Programlar Electronıc'Den

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Devamı olacak dostlar emin olun ancak Okul işlerimi yoluna koymam lazım sonra sizler ile olacagım sınırsız ...

abb94

Üye
emeğine sağlık

sero58

Üye
eline sağlık üstad

N79

Üye
arkadaşlar merhabalar n79 da face okeye girebilmemiz mümkünmüdur acaba

szxc

Üye
n79 uma n gage oyun bulamıyorum

mrb kardeşler sizden bir şey rica etsem n 79 dan fax çekme programı varmı link verebilirmisiniz. şimdiden teşekkür ederim

saol ama skyfire türkiyede calısmio artık

teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

eyvallah

eywalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

eywallahhhhhhhhhhhhhh

eywallahhhhhhhhhhhhhh

kardeşim ben kilit kodunu unuttum ne yapmam lazım ?

kardeşim ben kilit kodunu unuttum ne yapmam lazım ?
kardeş telfn numaralarını sim e kopyala foto, mp3, video ne varsa hafıza kartına taşı bunları dememin sebebi rehber galeri sms telefonda ne varsa silinecekşimdik telefonun bataryası dolu olmalı sim kartı hafıza kartını çıkart telfon kapalı konumdayken * 3 arama tuşuna basılı tut ve sakın bırakma enson açma kapama tusuna basılı tut bu arada hiç birisini bırakma telefon açılıcak nokianın logosu geldikten sonra sana ülke seçmeni istiycek ozaman tuşları bırakabilirsin ülkeyi türkiye olarak sec ve zaman dilimini ayarla telefonun dili ingilizce olarak gelicek ayarlardan türkce yap ve tekrar kilit kodu gir ve 1 2 3 4 yaz Olmadıysa ana ekranda *#7370# yaz önüne gelen seçeneğe evet de telefon kapanıp açılacak NOT : BU YAPTIRDIKLARIM TELEFONA ZARAR VERMEZ 1. YAPACAĞIN HARD FORMAT 2. YAPACAĞIN SOFT FORMAT SADECE FORMAT ATIP İLK ALINDIĞI HALİNE DÖNMESİNİ SAĞLAR EĞER SONUC ALAMASSAN YAPABİLECEGİM BİR ŞEY YOK BENİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...