Nokıa n79 nasıl? Hangi telefonu tavsiye edersiniz!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n79alacak

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa n79 nasıl? Hangi telefonu tavsiye edersiniz!!
BİR TEL ALCAM yardımcı olun n79 düşünyom nasıl bir tel?
NOKIA N79 NASIL? HANGİ TELEFONU TAVSİYE EDERSİNİZ!!

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N79 özellik olarak harika bir telefon, benim n78 im olduğu halde o cihazla takas yapmak istedim ama sonradan vazgeçtim.vazgeçmemin nedeni ise telefonun sağlam olmayışı vede yazılımsal bazı sorunlarının fazla olmasıydı.O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB
Buradaki yorumları oku istersen.ben n79 yerine n82(siyah)almanı öneririm.ama tabiiki tercih senin.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
N82 veya 5800 düşün bence..

canpolat31

Üye
htc touch pro 2 yada samsung i8000 omnia 2 ...ama bence samsung omnia pro b7610 u bekle ben öyle yapacağım...

n79 symbian sonuçta ne internetten video izleyebilir ne adam gibi bişe yükleyebilirsin,birde nokia bu sektörde(dokunmatik ve klavyeli telefonlar)daha toy,ilk telefonu...ben düşünmüyorum

lokman7

Üye
aslında en 79 kıvamında bi telle kıyaslamak daha iyi olur. ben bunu n5 ve 96 ile kıyaslarsam onlara bence 5 basar. neden derseniz gps alıcısı gayet guzel ve dokunmatik yon tusları kullanışlı 5 mp kamerasını dusunursek kendinden daha pahalı olan n95 ve 96 ya gore daha basarılı tek sıkıntısı var. tuşları biraz kotu cok yakın ve aynı seviyedeler hemen hissedemiyorsun. ayrıca radyo verici ozelligi gerçekten mukkemmel

cakkal90

Üye
nasıl bı tel istiyosun ona karar wer cunku bi telefon aynı anda herseyı bırden sana weremez muzık ıcın alcaksan n79 foto ve program yuklemek ıcın n82 flim fln icin ise 5800 gayet ii telefon

cozturk

cozturk

Üye
N79 u düşünürsek..5mp kamera..fm verici..gps..internet tlefonu değil diyenler var ama skyfire gibi programları yüklendinmi..heryerden video açarsın...tuşları konusuna gelince..bence hiç bir sorunu yok çok hızlı mesaj yazabiliyorum...1 2 hafta alışcaksın ondan sonra çatır çatır yazarsın...tuşlar konusunuda tek sorunum c tuşunun yeri...c ye basıyım derken mesajlardan çıkıyorum.+hafif
şekil dersen bana göre çok güzel ama ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz..ben aldım ve pişman değilim..

fatih_g

Üye
ben de bir n 79 kullanıcısıyım ve bence harika bir telefon almanı tavsiye edeim

elive

elive

Emekli Yönetici
n79 kaçırılmayacal bir tel.. tam bir multimedia canavarı telefon.. yavaş yavaş tükenen bu telefonu efsaneleşmeden almanı tavsiye ederim ;)

evrenahmet

Üye
dostum alalı 3 ay oldu ben kulanıyorum bence mukemel kulanımıyla ilgili bilgi almak istersen burda anlatırım gercekten guzel telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt