Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia n79 mesaj bildirim ışığı hakkında bir sorun
Sponsorlu Bağlantılar
white_thecrow
Üye
arkadaslar sorunun cozumu sım mesajlarına gırın sımdekı msjlardan bı ıkı tane sılın ısık gıder sım mesajlşarınız dolu oldugu ıcın yanıyor)))))))
mhmtozturk
Üye
arkadaşım sim kartının hafızası dolu olabilir onu bikontrol et yada version yenile bbüyük bir ihtimalle gecer bende oyle bir sorun olmadı hiç.
SIM mesajlarindan dolayi o yaniyor bende de vardi.mesaj yaz kismina gelip secenekler dediginde 2.satir sim mesajlarina gir,bi kac mesaj silersen gecer.N79'u seviyorum ama bi türlü sertifika isini cözemedim.ama cözecem inat degil mi :P
Mustafa N79
Üye
Arkadaşlar Sim msj larına girip onları sldiğiniz zaman o amlem gidiyo
elegante
Üye
ewet sim kartındaki msjları silin sorun ortadan kalkıyor...
imnyl
Üye
Bu simgeyi ortadan kaldırabilmek için ya SIM mesajlarını telefona kopyalayacak ya da SIM’den silip kurtulacaksınız bu sinir bozucu uyarıdan. Şöyle yapılıyor. Menü -> Mesajlar -> Seçenekler -> SIM Mesajları
Tümünü seç,sil.
sirdas_28
Üye
arkadaşım mesajlara gel seçeneklerden sim mesajlarına gel sil onlarııı sim mesajlarından yapıyor bilginize...
gametta
Üye
telfonunda herhangi bir problem yok sadece sim hafızasında kalan mesajları gösteryio onları hafıza kartına aktarırsan mesaj simgesi kalkacaktır bende de aynısı olmuştu
orhunyazar
Üye
Bu sorun bendede oldu evet arkadaşların dediği gibi sim kartına kayıtlı mesajlardan kaynaklanan bir şey. N79 da bu mesajları göremiyorsunuz ama sım kartda olduğu için sğ üstte simge yanıp sönüyor. Eski telefonunuza takıp mesajları silince problem çözülüyor
sonnumune
Üye
tek sorun sim mesajları
sim hafızasındaki mesajları sildikten sonra yanıp sönen mesaj ikonu kayboluyor.
S'nek Valesi
Üye
Sim mesajlarını sil .
mutant_amca
Üye
arkadaşlar gerçekten sim kapasitesi doldugu için yanıyomuş sim mesajlarını sildim benimkide gitti gıcık bişey di saolun arkadaşlar .N79 um harika ya tavsiye ederim süper bi makine
grkmyldr
Üye
ben e71de sildim sim mesajlarını yine aynı şey bildirim ışığı yanıp sönüyor kafayı sıyırıcam :S
ozbaye71
Üye
e 71 ıcın ortada yanan bıldırım ısığı. aynı zamanda canlılık ışıgı olarak da adlandırılır. tercıhler bolumunde hangı tercıhınızı kısısellestırıyorsanız orada canlılık ısıgını kapalı ayarına getırmenız sorunu cozecektır.
kolay gelsın
elvisxxx
Üye
çok teşekkür ederim hallettim.
saldıray8
Üye
sorunu çözdüm cok basit hattı baska tele tak mesajları ful sil sim mesajları falan sonra tele tak düzelir ben yaptım oldu
xnomadx
Üye
telefonu ilk aldığında açılınca nokiadan mesajlar geliyor.banada gelmişti ama gelen kutusunda görünmüyordu.bira kullandıktan sonra sorun ortadan kalktı.