Nokia n79 mesaj bildirim ışığı hakkında bir sorun

Sponsorlu Bağlantılar

xxxxxx1

xxxxxx1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n79 mesaj bildirim ışığı hakkında bir sorun
Arkadaşlar ben bugün N79 aldım.Telefonu açtım ama telefonu açtığımdan beri mesaj bildirim ışında bir sorun var.Hani normalde mesaj geldiğinde falan küçük bir mesaj simgesi ekranın sağ üst tarafta yanıp söner, sonra mesaja bakınca ya da yeni bir mesaj gelinceye kadar bir daha yanmaz.Benim telefonumda bu ışık durmadan yanıp sönüyor üstelik ne yeni ne de okunmamış bir mesaj varken.Sizce nasıl çözerim sorunu? Şimdiden teşekkürler.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Aynı Sorun Bende de war artık takmıyorum kafaya...:) Sinir Oldum Bütün Şablonları falan hepsini sildim baktım hala duruyor ...Amaan:D

aLone

aLone

Üye
bi format at

eQooo

eQooo

Üye
eee... taze bok... biraz zaman geçmesi lazım versiyon sorunları ortadan kalkması için...

cozturk

cozturk

Üye
Bence versiyon sorunu değil..çnkü versiyon sorunu olsa o bendede olurdu ve başka insanlardada..sizlerden kaynaklanan bişey olması lazımdı...bendede bir hata vardı..msj gönderemiyordum...yok zaman aşımı fln diodu...kuzenime bi gönderdim 1dkda halletti...arayın bi k.v.k yı sorun..ne yapabilirim diyin..nede olsa 2 sene garanti var...hallederler...

gocagafa

Üye
kullandığınız sim kartın hafızası doluysa sim kart mesaj hafızasının dolu olduğunu gösteren bir sinyal olabilir arkadaşlar. bunu deneyin bence

ilhn6111

ilhn6111

Üye
arkadaşlar sizce n79 iyi bir telefon mu almayı düşünüyorum da...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bence Al bu tek tük sorunlar çözülebilir bendeki geçti zaten :DYani bu Fiyata Bu özellikler kaçırma derim ben

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Diğer Sitelerden İncelemelerine de bakabilirsin

ilhn6111

ilhn6111

Üye
paylaşım için teşekkürler...

direnx

Üye
sime kayıtlı mesajları silin.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
evet sorun çözüldü önceki telefonumdaki mesajlardn galiba onları sildim geçti simi ona takıp sildim geçti

yolgezer88

Üye
menü > mesajlar >seçenekler > sim mesajları >ordan istediğinizi silin sorun çözeülecektir

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
evet

cozturk

cozturk

Üye
Arkadaşlar ben bugün N79 aldım.Telefonu açtım ama telefonu açtığımdan beri mesaj bildirim ışında bir sorun var.Hani normalde mesaj geldiğinde falan küçük bir mesaj simgesi ekranın sağ üst tarafta yanıp söner, sonra mesaja bakınca ya da yeni bir mesaj gelinceye kadar bir daha yanmaz.Benim telefonumda bu ışık durmadan yanıp sönüyor üstelik ne yeni ne de okunmamış bir mesaj varken.Sizce nasıl çözerim sorunu? Şimdiden teşekkürler.
BU SORUN BENDEDE OLDU..TELEFONU KAPATIN PİLİNİ ÇIKARTIN TEKRAR TAKIN.TELEFONU ÇALIŞTIRIN SORUN GİDİO...:oke:

sonasker

sonasker

Üye
S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
evet..

ufuxxxxx

ufuxxxxx

Üye
arkadaşlar yardım bir sorunum var ben N79 siyah alalı 1 ay oldu ekran koruyucuya geçmiyor direk güç tasarrufuna geçiyor cihazı genpaya götürdüm yeni versiyon komple yeniden yazılım yapıldı ve olmuyor dedilerki tuş kilidini kendin kilitlersen ekran saati olmaz dediler denedim yine aynı kendim güncelledim , format atdım aynı ve başka sorunlarda var sensör kapalı iken aktif oluyor tercihleri menüden kullanamıyorum ve toşları parmaklarım hissedemiyorum numerik tuşlar öbürkilerde çık yakın nokia çuvalladı yani anlayacağınız N79 dan ve nokia dan daral geldi heee cihaz harika görsel olarak ve özellik olarak ama senelerdir nokia kullandım telefonu satacam benim cihazda bir sorun var programsal olamaz genpada herşey yapıldı bir bilgisi olan varsa beni aydınlatsın saygılar

revengeofhitman

Üye
arkadaşlar sim mesajlarını sildiğiniz zaman gidiyor.