Mustafa Dümen
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tskler... ama aklıma takılan bi problem daha var bagislain forumda yeniyim ..: N73 dayanıklık yönünden zayıfmış hemen bozuluyormus.. Doğrumu.! Ama içerik yönünden harika zaten 3.2mp kamerası yeter.. Benim için önemli olan symbian müzikte önemli ama en başta symbian için alacağım tli sizce uygunmudur yoksa başka n series li bi tl e mi yönlendirirsiniz beni .. tli 2gün sonra almaı düşünüyorum da biraz içerik yönünden bahsetseniz :! mesela menü görünümü 6600 gibi mi .. Yardımlarınızı bekliyorum..!
--------------- Ekleme ---------------
Tl yavaş doğru kardeş ama 6600 dan da hızlı yani bana o hızlı gelir 66oo kullandığım için.. kafama şu menüde donmalar ve joistq takıldı..
ya yok kardeşim ben kaç aydan beri kullanıyorum canavar gibi ses desen var kamera desen var bütün programları çalıştırıyoryalnız biraz yavaş hak veriyorum ama memory up programını yükledim ve telin hızlandığını farkettim yani bi 50 mhz daha hızlandı garanti
ben kullanmıorum ama tavsiye ediorum
Ses iyi ama sertifika sorunu var
N serisi N73 den başka ne alabilirm diye soruyorsan N72 öneririm.N73 den çok farklı ve çok daha düşük özellikte ama N72 nin de artısı fazla.İlla N73 gibi üçünbü parti telefonu alıcam diyorsan, N73 Me gayet güzel bir telefon.Onu almanı öneririm.Benim iki arkadaşımda var birisinin tuşları bile doğru düzgün çalışmıyor diğeri ise hâlâ taş gibi.Yani birazda kullanmakla alakalı bir durum.
N serisi N73 den başka ne alabilirm diye soruyorsan N72 öneririm.N73 den çok farklı ve çok daha düşük özellikte ama N72 nin de artısı fazla.İlla N73 gibi üçünbü parti telefonu alıcam diyorsan, N73 Me gayet güzel bir telefon.Onu almanı öneririm.Benim iki arkadaşımda var birisinin tuşları bile doğru düzgün çalışmıyor diğeri ise hâlâ taş gibi.Yani birazda kullanmakla alakalı bir durum.
n73 kullanıcısıyım ama tavsiye etmiyorum kardeşim.kendim memnunum ama n series n73 ten sonra üzerine çok koydu daha gelişmiş bir sürü model çıktı sen yine n series ten şaşma ama n 73 üzeri olsun...
n73 düzünü alalı 2 ay oldu.Yavaşlık sorunu çekmiyorum.Kullanıcıya göre değişir bence yavaşlık hızlılık... Doğru bi sürü model çıktı ama hoşuma gitmedi biraz da fiyat konusunda .. Mesela symbian 6120classic tl un işlemci hızı yüksek ama hoşuma gitmeyen yönü kibar yani ekran küçüklüğü ve radyosunun olmaması..!
Tabikide şiddetle tawsiye n73 music edition al dediğimden şaşma çok karizmatik bizzat ben kullanıorm hem rengi hepsinden güzel ses daha güzel çıkıyo ve biraz daha fazlaPekii arkadaşlar N73 Mü N73MusicEdition(ME) imi tavsiye edersiniz.. hepinize çok tsk ederim inanın tl hakkında aklımı kurcalıyan birşey kalmadı.. N73 mù N73ME mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?