nokıa n73 tuşlarda kararma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
nokıa n73 tuşlarda kararma
arkadaşlar kullandığım n73 ün tuşlarında kararma meydana geldi garantiye gönderdim fakat bişey yapmamıs.. aynen geri geldi.. tuşlar neden karadı bilmiyorum n73 kullanan arkadaşlardada oldumu bu ? bide nasıl gider bu siyahlık bilgisi olan varsa lütfen yazsın

cenk_1910

Üye
Cok kurcalıosan olabılır dıcem arkadasım ustundekı boya sonucta.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Benim n73 te de oldu tam siyah değil ama bakır rengi aldı çok kullanmadan yani...

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
orjinal tuştakımı bu normal mi peki ? hiç hoş durmuyo yaa nerden bulacam ben tuştakımı :S

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Benimde oldu 25 liraya yenisini aldım 5 aydır bişey olmadı henüz 5 liraya yan sanayi almıştım 1 haftada aynısı olmuştu

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
evet bende yan sanayi alöıştım telefonun aynı 20 tl bi telefon gibi gösterdi ama eskiden almıştım şimdi yeni kaplar çıkmış ama almaya korkuyorum orjinalde zor bulunuyor zaten genelde kasayla satıyorlar oda 60-70 tl arası :islik

rıfkı1

Üye
ben gönderdim yeni tuş takımı ekleyip gönderdiler .kvk garantisi ama

halil_ibraam

Üye
azbile

haltie

haltie

Üye
doğal hepsinde oluyor

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
bende 1,5 senedir N73 kullanıyorum.Çok mesaj yazdığım için alt tuşların hepsi silnmişti.üst tuşlarda bakır rengi almıştı.joystick arızasından dolayı istanbula servise gitti ama tuş takımını da değiştirip göndermişler.çok güzel oldu şuan telefon.normal bi durum yani

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Arkadaşım bu doğal bişe n73 bende kullandım bnmki n73 me di ondada aynısı oldu fazla takma kafaya...

serkanacar25

serkanacar25

Üye
Benimde aynısı olmuştu.Joistick bozulduğu için K.V.K ya yoLLadım gaRanTiye.DeqiŞimini iStedim.kAsayı komPLe değiştirmşler.ReSmen yeni teLefOnum oLdu.Hemde 5 kurUş veRmedim :D garantisi varSa senDe yoLLa.

hamza416

hamza416

Üye
kullandığın ürün yansanayi belli ben 6 7 ay kullandım hiç siyahlanma olmadı orjinal farkı bu orjinal tuş takımını k.v.k dan yada arabul nokia clup merkezlerinden bulabilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt