Nokia N73 Son Yazılım Versiyonuu V 4.0839.42.2.1

Sponsorlu Bağlantılar

cccp

Üye
thank you

spawn_06

Üye
arkadaşlar bir ben halledemedim nokıa Software Updater acıyorum zaten güncel yazılımınız var diyor 4.074 diye başlıyor ben nasıl güncelleycem yrd.

israfil051

Üye
teşekkurler ama link nerde

gurhan_sen123

Üye
saollllllllllllllllllllllllllllllllll

Rocker57

Üye
Cook ıyımıs

selami.

Üye
Lİnki buLamıyom Nerde ArkadaŞlar Yardımcı oLun Bir :(

kaylmasters

Üye
kardeş link nerdeee???

delicoban03

Üye
nokıa softwere cok nalet bi şey pohoneix le yap ben onla yapa bildim ancak üstelik 5 dakika sürmüyo

code26

Üye
yapdım yukledım turkce olmadı bı turlu :S

arel_gr

Üye
N73 ME guncelleme sonrasi V4.0839.42.2.1
GSM den cift moda gecince 3G sinyali olmasina ragmen operatoru GSM olarak goruyor.
UMTS modunda 3G icin operatoru gormuyor,UMTS ten cift moda geciste her 2 sekildede operator yok.
GSM de operator var,GSM den den tekrar cift modda 3G sinyali olmasina ragmen yine sadece GSM operatorle calisiyor.
aciklama biraz karisik gibi ama aynen bu boyle devam ediyor,defalarca guncelledim.
soz konusu firmware'den once hersey normaldi.
mod degisiklik aralarinda cihazi kendimde kapatip tekrar actim.
orjinal (degisim oncesi) product code:0539293
mevcut product code:0539256 TR'ce dil icin NSS ile degistirmistim.guncellemede 3G haric dil konusu ve genelinde bi sorun olmadi.
cozum imkani veya onceki firmware donebilme olasiligi varsa lutfen bilgi ....tesekkurler

babatash

Üye
abi iyi füzelde nasıl indircez link verebilirmisiniz nokia .com dan indiremedim indirdiğimde eskiydi

asi430

asi430

Üye
yahu bu son versiyon u bilgisayarda bulamıyorum... Sizinki güncel en son diyor ama benimki son yazılım değil. Bide arkadaş telini gprs üzerinden güncelliyor ben niye yapamıyorum güncelleme yok diyor

ballyunuvar

ballyunuvar

Üye
arkadaşlar bende V4.0750.31.2.1. sürümü mevcut yükseltmem için hangi adımlardan geçmeliyim.:hmmmbirde 5800 son sürümü yükledi arkadaş facede video acmıyormuymus:allalla: bu yüzden biraz tereddütlüyüm,bilgisi olan paylaşırsa allah razı olsun.

Üst Alt