Nokia N73 Son Yazılım Versiyonuu V 4.0839.42.2.1

Sponsorlu Bağlantılar

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N73 Son Yazılım Versiyonuu V 4.0839.42.2.1
2 gün önce yükledim müzik ve mikrofon sesi çok ama çok harikaaaaa. hemen yükleyin sftware updaterden....:yuru

• Beğen
Tepkiler: giray061, yyoruge, ngurkan ve 25 diğerleri

mtoprak21

Üye
iyi güzel bende yükledim fakat bir türlü dilini türkçe yapamıyorum kaç tane dil kodu denedim olmadı yardımçı olabilirmiisn...

CK1991

CK1991

Üye
nasıl yükliyecez bende zaten güncel sürüm diyor ama bundan daha eski bi sürüm :S

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bu versiyon hack yapılabiliyor mu? birde telefon ilk açılıştaki free ram miktarını oğrenebilirmiyim?

hmk10

Üye
sağolasın

ash54

ash54

Üye
kardeş linki versen

celilcemre

celilcemre

Üye
evet müzik sesi arttı ama bende müzik menüsü gitti n73 me gibi oldu

oceanssa2

Üye
arkadaslar teli pc ye bagladım fakat güncel son sürümü yüklü diyor... yüklü olan sürüm V 4. 808....
burada bahsedilen V 4.0839.42.2.1 sürümü yükleyemıyorum?? sorun nedir? bilgisi olan paylasırsa sevinirim..

ash54

ash54

Üye
arkadaş benimki türkçe dil bende güncelleştirdim bişey olmadı.:sn:

hasan selçuk

hasan selçuk

Üye
slm arkadaşlar n73 2009 yazılımı cıktımı

fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
arkadasım n73 me yapacaklar veya n73 me si olanlar nss programıyla produc kodunu 539256 dıy dı galiba bunu yapınca cıkan tum surum leri anaında tr telefonunuza yukleyebiliyorsunuz ben duz n73 kullanıyorum n73 me gibi yaptım su anda kolay gelsin zaten guncel diyorsa guncelleyen kendi telefonuna ait produc kodunu bul

volkan3338

Üye
Kardeş link nerede

yahzaa

Üye
Nerde link

GALLARDO87

GALLARDO87

Üye
arkadasım ssenin telefonun kodu ne ne yazıyo verde nss ile halledelim

--------------- Ekleme ---------------

pardon yukarıda varmış :) kusura bakma

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bende güncelledim ama pek bir fark yok biraz yazı fontları degismis gibi pek önemli bi degişiklik yok ayrıca hack yaptım cok guzel oldu yapamayanlar s60 3rd uygulamaları sistem modifksyonu bölumune baksin

idris-tolar

idris-tolar

Üye
bana göre berbat bi sürüm tel kafayı yedi ağır prıgramları çalıştırmıyo menü özellik desteklenmiyor diyo hiç tavsiye etmem ewet ses artmış ama kalite sıfır sistem hacklanırsa belki düzelir sankin tele kısıtmalar getirilmiş

--------------- Ekleme ---------------

mehmet kardeşim sen yaptıysan bana yardımcı olur musun ben forumda bulamadım saatlerdir arıyorum konuyu bulamadım link werebilirmisin

memo543

Üye
bndede mevcut sürüm war diyo ama üzerinde eski sürüm war yardımcı olurmusunz lütfen...

xxxcharizardx

Üye
ben de bu sürümü yükledim ama n-gage programını yüklemiyor telefon donuyor. eski sürümde böyle bi sorun yoktu. yardımcı olursanız sevinirim.

ilivic

ilivic

Üye
sürüm eski olmasına rağmen yani diyor

Üst Alt