nokia n73 sis açma yardım

Sponsorlu Bağlantılar

aefurkan

Üye
n 73 de sıs acma proqramı dıolar ındırıos oda sis dosyası cıkıo onuda acmıo nası olck bu is?:pro:

karadenizyapi

Üye
winrar falan dosyalarınıda yuklemıyor otomatık tus kılıtı nasıl yuklenır yardım ltf

cepteknık

Üye
arada kendılıqınden acıyo sıs dosyasıını :D

ferdici ferhat

ferdici ferhat

Üye
eyvallah bi deniyelim bakalım

peso

Üye
:agla:aglan73 sisx dosyaları mevcutsa nerede arkadaşlar ben körmü oldum yoksa bulamıyorum

geccezar

geccezar

Üye
yanlız sertifika sorunu veriyor bu program yüklerken tele. n96 16 gb bendeki yükleyemedim.

sabi123456

sabi123456

Üye
bazı beyinsizler öyle kardeş ne yaparsın onlaarın derleri bi öz. yoksa kaldırıp atılırmı 200-300 lük telefon .ayrıca progrmı deniyorum inşllah çalışır

kemal21

kemal21

Üye
beyler n73 sis sisx jar gibi uygulama dosyalarını açabiliyor kendiliğinden ama cihazı h a c k lemek gerekli o yüzden de kimse bilip bilmeden konuşmasın yalnız ses yükseltme ile falan uğraşmayın ben yüksek sesle müzik dinliyordum telefonun hoparlörü ancak iki yıl dayandı bana şimdi satıyorum sırf hoparlör gıcırtı yapıyor diye
ben kullanırken ram düşüklüğü canımı sıkıyordu ama onun dışında mükemmel bir telefondur n73

orukm

orukm

Üye
saol

ege_lee

Üye
Arkadasım bilip bilmeden konuşmayın n73 sisx dosyasını acar ayrıca butun sis dosyalarının sisx de mevcut n73 güzel bi telefon

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaş o tlf sis açmaz boşuna arama telefonu da kaldır at:)

Arkadaşım bilip bilmeden konuşma n73 sisx dosyalarını açar ayrıca bütün sis dosyalarının sisxlerıde bulunuyor n73 n serisi güzel gelişmiş bi telefon ben kullanıyorum hemen hemen her şeyi yapıyorum n73 le ılgili problemi olan bana yazsın yardımcı olurum
mehmet ben arayanın resmini tam görmek istiyorum yüklediğim program sis dosyası desteklenmiyor yazıyor ne yapabilirim yardımcı olurmusun. telefon n73 me

mehmet kacar

Üye
kardeş yardımcı olurum dionda gündem sis bi yardımcı olsan seviniriz

LaN*

LaN*

Üye
N73 sis açamasa da en kaliteli telefon :hmmm

Tuba

Tuba

Üye
N73 sis ve sisx dosyalarını açar....

63urfalı

63urfalı

Üye
s60 v2 is desteklemez

aziz83

aziz83

Üye
boşuna çırpınmayın açmaz...

leqolas67

leqolas67

Üye
:ehe

guchasan

Üye
abi bana bütün sisx programların bulunduğu bir link gönderirimisin.şimdiden çok saol...

gencvali

Üye
WWW. SERAN.COM tıklayın

Üst Alt