Nokia N73 ORTA LOJİSTİK TUŞ SORUNU

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asiespric

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N73 ORTA LOJİSTİK TUŞ SORUNU
Arkadaşlar ben nokia n73 aldım , bir süre sonra orta lojistik tuşunda aşağı doğru kayma falan var , yani kullanmakta zorlanıyorum , bu ortra tuşu değişiyormu telefonun garantisi yok , eğer değişiyorsa kaça değişiyor yazarsanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar 1.5 milyon üyeli forumda 1 yardım edecek yokmu :S

uatayfun

Üye
aynı sorun bende de vardı. telefoncu tuşların hepsinin değişmesi lazım dedi. ok dedim 15 tl ye yaptırdım

aLone

aLone

Üye
göster bi telefoncuya yaparlar

eyp_grkm

eyp_grkm

Üye
Bende de aynı sorun vardı telefoncuya götürdüm 20 liraya yapmıştı. Ama benim tuş değişmişti tabi.

asiespric

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...

mesut öncel

mesut öncel

Üye
sA 15 tlye yapıolar hafıza kartı yerıde degısıo sıfır konuluoo

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
bndede aynı sorun oldu orta tuş yukarı çok zor gidiyo gitme otanı %5 filan sağa sola %100 rahta gidiyo aşağıya %90-85 oranların da gidiyo tuşu teğiştirsem olurmu ve kaça değiştiririler???...

Zegen

Zegen

Üye
bndede aynı sorun oldu orta tuş yukarı çok zor gidiyo gitme otanı %5 filan sağa sola %100 rahta gidiyo aşağıya %90-85 oranların da gidiyo tuşu teğiştirsem olurmu ve kaça değiştiririler???...

üstteki arkadaşlar tüm tuşların değişimi 15-20 tl arasında yaptırmışlar aşağı yukarı aynı fiyata yaptırabilirsin:oke:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
joistik kullanmak istemeyenler Ajoy diye bir program var 2-4-6-8-5 joistik gibi kullanarak menüde falan gezebilirsiniz süper bir program

azizerkan07

Üye
teknik servisler de aynı fiyata yapıo.riske girmeye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt