ohadiyorum
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeş Aynı Sorun Bende De Vardı
Versiyon Güncelledim Düzeldi Sanada Tavsiyem Budur Başka Birşey Yapma
??????????????????????????
alttaki şekillerde bu sorunu çözebilirsiniz ya virüsden yada kamera kapağını çıkardığınızda hafif sağ aşağı da bakır renkli bi yer olacak ya orası hasarlı yada yüklediğin bi program telefonun yazılımını bozmuştur soft formatla da halledebilirsinizArkadaslar ben kamera icin kapagı indirdigimde kamera ya gec acılıyor. ya acılmıyor. bazen acılıyor sonra süreklı olarak acılıp kapanmaya baslıyor. Sorunu bı turlu cozemedim. Lütfen yardımcı olun. Cok acil durumdayım. Virüsle alakası olabilir mi ?
Merhaba.
Bahsettiğin problem bir yazılım sorunu değil donanımsal bir sorundur. Kamera switch dediğimiz bir parça var cihazın içerisinde o arızalanmıştır yada kamera kapağı temas etmiyordur. Onarım için yetkili servise götürmelisin telefonunu.
Bakırköy Nokia Shop
Club Nokia Servis Merkezi
İrtibat no: 0212-660 10 63
Bakırköy
başka da bişi yapma değil de öneri sunarak konuşsak daha iyi olurKardeş Aynı Sorun Bende De Vardı
Versiyon Güncelledim Düzeldi Sanada Tavsiyem Budur Başka Birşey Yapma
??????????????????????????
Sorunun yazılımla bir alakası yok arkadaşım. Yanlış bilgilendirme yapma. Ben Nokia Club Servisinde çalışıyorum ve bu tip arızalar sürekli geliyor bizlere. Sorun donanımsal bir hata.
Merhaba.
Bahsettiğin problem bir yazılım sorunu değil donanımsal bir sorundur. Kamera switch dediğimiz bir parça var cihazın içerisinde o arızalanmıştır yada kamera kapağı temas etmiyordur. Onarım için yetkili servise götürmelisin telefonunu.
Bakırköy Nokia Shop
Club Nokia Servis Merkezi
İrtibat no: 0212-660 10 63
Bakırköy
arkadaşlar benim n73'ün kamerasını açınca sol üst köşede el işareti var (sanki dur der gibi)Abi club nokiada çalışıyorsan bi sorum olacak benim telefonun üst kısmındaki hoparlör arızalandı çok kısık ses çıkıo tizli bir şekilde herşey yaptım ama düzelmedi (format,version atma,denge ayarı fln..) şimdi ben bakırköye getircem telefonumun garantisi war 2 aylık cihaz daha.Sana sorum telefonuma napıcaklar,bide ne zmn telefonuma kavuşabilirim Şimdiden saygılar...
Sorunun yazılımla bir alakası yok arkadaşım. Yanlış bilgilendirme yapma. Ben Nokia Club Servisinde çalışıyorum ve bu tip arızalar sürekli geliyor bizlere. Sorun donanımsal bir hata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?