Nokia N73 ME Kamera Sorunu. Lütfen yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

ohadiyorum

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N73 ME Kamera Sorunu. Lütfen yardım.
Arkadaslar ben kamera icin kapagı indirdigimde kamera ya gec acılıyor. ya acılmıyor. bazen acılıyor sonra süreklı olarak acılıp kapanmaya baslıyor. Sorunu bı turlu cozemedim. Lütfen yardımcı olun. Cok acil durumdayım. Virüsle alakası olabilir mi ?:bilmem:

Ozan

Ozan

Admin
Virüs bir ihtimal sanmıyorum ama *#7370# tuslayarak, telefona format atabilirsiniz.

*Telefon hafızasındaki Rehber ve mesajlar silinir.

technoman34

technoman34

Üye
Merhaba.

Bahsettiğin problem bir yazılım sorunu değil donanımsal bir sorundur. Kamera switch dediğimiz bir parça var cihazın içerisinde o arızalanmıştır yada kamera kapağı temas etmiyordur. Onarım için yetkili servise götürmelisin telefonunu.

Bakırköy Nokia Shop
Club Nokia Servis Merkezi
İrtibat no: 0212-660 10 63
Bakırköy

weyselaysel

weyselaysel

Üye
Kardeş Aynı Sorun Bende De Vardı
Versiyon Güncelledim Düzeldi Sanada Tavsiyem Budur Başka Birşey Yapma
??????????????????????????

technoman34

technoman34

Üye

Sorunun yazılımla bir alakası yok arkadaşım. Yanlış bilgilendirme yapma. Ben Nokia Club Servisinde çalışıyorum ve bu tip arızalar sürekli geliyor bizlere. Sorun donanımsal bir hata.

safakk

safakk

Üye
Arkadaslar ben kamera icin kapagı indirdigimde kamera ya gec acılıyor. ya acılmıyor. bazen acılıyor sonra süreklı olarak acılıp kapanmaya baslıyor. Sorunu bı turlu cozemedim. Lütfen yardımcı olun. Cok acil durumdayım. Virüsle alakası olabilir mi ?:bilmem:
alttaki şekillerde bu sorunu çözebilirsiniz ya virüsden yada kamera kapağını çıkardığınızda hafif sağ aşağı da bakır renkli bi yer olacak ya orası hasarlı yada yüklediğin bi program telefonun yazılımını bozmuştur soft formatla da halledebilirsiniz:oke:
Merhaba.

Bahsettiğin problem bir yazılım sorunu değil donanımsal bir sorundur. Kamera switch dediğimiz bir parça var cihazın içerisinde o arızalanmıştır yada kamera kapağı temas etmiyordur. Onarım için yetkili servise götürmelisin telefonunu.

Bakırköy Nokia Shop
Bakırköy

başka da bişi yapma değil de öneri sunarak konuşsak daha iyi olur :oke:

Fox1

Üye
Sorunun yazılımla bir alakası yok arkadaşım. Yanlış bilgilendirme yapma. Ben Nokia Club Servisinde çalışıyorum ve bu tip arızalar sürekli geliyor bizlere. Sorun donanımsal bir hata.

Abi club nokiada çalışıyorsan bi sorum olacak benim telefonun üst kısmındaki hoparlör arızalandı çok kısık ses çıkıo tizli bir şekilde herşey yaptım ama düzelmedi (format,version atma,denge ayarı fln..) şimdi ben bakırköye getircem telefonumun garantisi war 2 aylık cihaz daha:).Sana sorum telefonuma napıcaklar,bide ne zmn telefonuma kavuşabilirim:) Şimdiden saygılar...:heyo::heyo::heyo::heyo:

dj_fendi

technoman34 size bir sorum olucak benim telefonumun arka kamera kapağını açtığım zaman telefon kapanıyor bu donanımsalmıdır yoksa proğramlada mı bir eksiklik var.?Teşekkürler.

fbmehmet06

Üye
arkadaşım kapak bazen açtıgında od emir kamerayı açma kapagına degmıo kapagı çıkartıp sıkıca tak bende de oluyodu ben ole yaptım bi daha olmadı

dj_fendi

fb mehmet saolasın denicem dediğini yoksa teknik servise götürmeyi düşünüyodum.

--------------- Ekleme ---------------

birde bu n73 için virüs proğramı varmı ?

willrock

willrock

Üye
Arkdaşım teli hemen servise götürme sorun yazılımsal olmaya bilir. bunu denemek için arka kapağı sök sim kart yuvasının sağ üst köşesinde iki tane bakır tel görüceksin bir tane elektirik ileten metal,kablo vb... parça bularak bu iki teli birbirine değdir kamera açılır ise sorun arka kapaktadır yani servise götürmeye gerekyok arka kapağı değiştirisin.

cadimm

cadimm

Üye
Merhaba.

Bakırköy Nokia Shop
Bakırköy

Vay be ! MAXİCEP hizmette sınır tanımıyor :oke::oke::oke:

dj_fendi

Teşekkürler

teşekkürler

mesut öncel

mesut öncel

Üye
arkadaslar benım telınde nokia aynısı oldu arka kapagında sorun varmıs bozulmus yenı yaptı arka kapagı degıstır

kaan0

kaan0

Üye
belki de hafızası dolu olduğundan kamera açarken kasıyodur tel hafızasını boşalt...

cakmak3431

cakmak3431

Üye
Abi club nokiada çalışıyorsan bi sorum olacak benim telefonun üst kısmındaki hoparlör arızalandı çok kısık ses çıkıo tizli bir şekilde herşey yaptım ama düzelmedi (format,version atma,denge ayarı fln..) şimdi ben bakırköye getircem telefonumun garantisi war 2 aylık cihaz daha:).Sana sorum telefonuma napıcaklar,bide ne zmn telefonuma kavuşabilirim:) Şimdiden saygılar...:heyo::heyo::heyo::heyo:
arkadaşlar benim n73'ün kamerasını açınca sol üst köşede el işareti var (sanki dur der gibi)
hafıza kartına kayıt yapamıyorum, telefonun hafızasına kayıt oluyor.
telefona formatta attım değişen bişi yok.
sebebi nedir ve varmıdır bunun bi çaresi.
bilen bir fikir verse sevinirim.
teşekkürler...

arkadaşlar benim n73'ün kamerasını açınca sol üst köşede el işareti var (sanki dur der gibi)
sebebi nedir ve varmıdır bunun bi çaresi. :agla
teşekkürler...

sebebi nedir ve varmıdır bunun bi çaresi.
teşekkürler...

hub

Üye
Merhaba bendede böyle bir sorun var fakat hard format atmadan önce böyle bir sorunum yoktu 3 gün önce 2 kere üst üste hard format attım. Bu şekilde oldu. Kapaktan olduğunu sanmıyorum. Kapak aynı kapak. Hiçbir hasar görmedi. Hard format attığımda oldu. Yardım edermisiniz?

f1reak

Üye

benim n73 ümde kamera açılıyo fakat sadece beyaz ekran geliyo başka hiç birşey görünmüyo ne yapmam gerekiyo

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
eline bi tane iletken bişey al yani bi metal ama kablo teli de olur sonra arka kapağı aç o metal şeyi 2 tane pin var göreceksinonların üstüne değdir ikisine değidiği an elektrik geçer ve kamera açılır çektiğinde de kapanır böyle bi mekanızması var tellin kısacası kapaktan olabilir

olivetti

olivetti

Üye
kapağı çıkarıp kapağın değdiği sarı renkli yeri temizle kapağı güzel ve sıkı tak fotoğraf çekerken elin kamera kapağına değmesin yanlardan tut teli.