Nokia N73 Kullanıcılarından Yardım ? :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MR46

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N73 Kullanıcılarından Yardım ? :(
Değerli Arkadaşlar,

Benim ilginç bir sorunum var...Birkaç ay önce NOKİA N73 marka cep telefonu aldım sorunsuz kullanıyorum çokta memnunum fakat ilginç bir sorunum var...

Mesela telefonum kapalı iken bana gönderilen mesajlartelefonu açtığımda operatör saatine göre değil telefona geliş saatine göre gösteriyor...Yani mesaj geldiğinde mesaj bilgilerinden saate baktığımda mesajın telefona geldiği saati veriyor yani yeni gelmiş gibi...Halbuki mesaj telefon kapalıyken çok önce gelmiş dolayısıyla ben mesajın ne zaman geldiğini bilemiyorum...Bunun için gereken harici bir ayar varmıdır bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

zaf72

zaf72

Üye
aynn bende de n73 var ama oyle
deiştirilemiyor maalesef:S

ozan_gs

Üye
o telefon çok yavaş ve sorunlu bir çıkışı var galiba

MR46

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bahsi geçen konu teknik bir arıza yada benzeri bir sorun değildir sadece mesajlar gerçek saatinde gelmiyor.Telefon kapalıyken gelen mesajlar telefonu açtığımda yeni gelmiş gibi telefonu açtığım saati gelmiş gibi gösteriyor...

volkan2586

Üye
bu hatayı genelde cok telefon yapıo

mertk

Üye
bnde öle bişi olmuo n73üm wr gayet memnunm

vefasiztr

vefasiztr

Üye
arkadaşım aynı telefonu ben türkiyeye girmededn aldım benim telefonum da öyle sorunlar yok galiba o sürümden kaynaklanıyor yeniden sürüm güncellemesi yapar isen sorun kalkar..:deal:

nihadd

Üye
ardaşlar bnim n73 kendi kendine kapanıyor neydendir

wildtiger223

wildtiger223

Üye
o telefon çok yavaş ve sorunlu bir çıkışı var galiba
telefona bosuna camur atma şu anda bende N73 var çok mükemmmel derecede memnunum 2. el oldugu halde 0'mış gibi fiyatı veren var satmıorum çunkü içerisinde herkesin işine yarayacak programlar var yani telefonun bir cıkıs hatası veya cok yavas olması söz konusu bıle diil telefonun yavas olup olmaması herzaman kullanıcıya baglıdır ii kullanırsan yavaslık olmaz

baranım

Üye
sana katılıyorum kardeşşş

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bende de aynı probem var. Problem mi bilemiyorum aslında. Default ayarları böyle. Değiştirmek de mümkün değil sanırım.
Varsa bilen paylaşsın lütfen :)

seric20

Üye
su ana kadar kullandıgım nokia cep telefonlarında ki en iyi model N73

asi66

asi66

Üye
yapman gereken sadece format atman

hllcnr

Üye
hiç te sorunum yok süper bi tel..

Hasan.kovboy

Üye
L700 N73 kıyaslaması yaparmısınız.. Benim L700 m war N73 almayo düşünüyorum sizce alıımmı??

-efşan

-efşan

Üye
kardeş aynı sorun bendede vardı güncelleme yaptım geçti

servocu

Üye
Sende geldigi saate bakma nolcak ki

kezban yenge

kezban yenge

Üye
arkadaşlar n73 ü hiç tavsiye etmem ben aldım da ne oldu.:(
birçok sorunla karşılaştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt