Nokia N73 kilit kodu yardımı..!

Valla keşke bildiğin bişey yapsaydın...

okanece

Üye
arkadaşlar ben yeniyimde aynı sorun bendede var ama benim telefonda kapalı yaaa

fat01

Üye
1.YÖNTEM:

1-Burdan kendi EMEI numaranızı girin.
2-Sonra "generate"ye tıklayıp size verilen master kodu telefona girin.
3-Akabinde yeni kodlari tekrarlayın...........Geçmiş olsun vede hayırlı uğurlu olsun.Artık yeni bir tel kilit kodumuz var.

UYARI: Arkadaşlar verdiğim linkte EMEI kodunuzu bir kerede doğru girin vede size verilen kodu hemen bir yere not edin.Çünkü bir kere deneme hakkınız var.Tek bir seferde yapamazsanız, site sizi süre bloklaması uygulayacak.

2.YÖNTEM:

Eğer yukarıda verdiğim sitede bir sebebten dolayı yanlış yaptıysanız üzülmeyin.Bununda pratik bir çözümü var
http:/****.de/files/4669291/Master_Unlock.zip.html

1-Bu sis dosyasını indirip telefonunuza yükleyin.
2-Daha sonra kilit kodunu öğrenmek istediğiniz telefonun EMEI numarasını girin.
3-Programın size verdiği master kodunu not edin.Bu kodu da telefonun tel kilit kodu olarak kullanıp yeni bir şifre oluşturun. (Kısacası yukarıdaki işlemi telefonda gerçekleştirmiş oluyoruz.Üstelik telde olduğu için ayak üstü bile kod sıfırlaması yapabilirsiniz. )
ALINTIDIR. EMEĞİ GEÇENE TEŞEKKÜRLER.

Tepkiler: bilose

cypfaruk

Üye
gösterdiğinizi adım adım indirip uyguladım ama telefon pc suite üzerinden bağlandı diyor nss yi açıp scan yaptığımda telefonu görmüyor şimdiden teşekkürler elinize sağlık

bart_skb

Üye
cok saolun n73de denedim oldu cok teşekkrler...

aga bu proğram hata verio ne iş ??? n73 e olmuo galiba

--------------- Ekleme ---------------

bu böyle olmuçak

--------------- Ekleme ---------------

yardım edin bana

smt_gs

Üye
1. adımı uyguladım ve gerçekten başarılı paylaşım için saol.ellerin dert görmesin

amd21

Üye
eyvallah kardesim eline saglık

rehber3

Üye
Açıklamalarınız için teşşekürler
Benim n73 sorun yaratmaya basladi
* 3 yesil tus ve ac-kapa yapmama ragmen hard format atamiyorum. Devamli tutmama ragmen nokia yazisindan baska birsey cikmadi, ekran birkac kere ayni kisa periodlarda yanip soner gibi oldu. Sonucta Lock code istedi ben de 12345 bastim degisen bir durum olmadi.
Kendi orijinal kablosunu bagliyorum, nemessis ya da Nokia downloader kablo baglantisini tanimadi.E63 uyumlu orijinal kablo bulamadim, referans verebilirmisiniz ?
Yardiminiz icin tesekkurler.

arkadaslar hard format veya guncelleme hıc bırı telefonun guvenlık kodunu degıştırmez telefonunuzu bosuna boyle bılmeyenlerın soylemlerı ıle mahf etmeyın ınternetten sıfre ogrenme programı ındırın kurun ve sorununuzu halledın gerısı palavra

adalara

Üye
ara kablosu olmayanlar ne yapsın

benm telefonum n96 kapalıyken kilit kodu istiyo yani açılışta bu yüzden unlock me yi tele kuramıyorum yada herhangi bişiyi 7 telfoncu baktı yapamıyorlar szce neden ya da napmalıyım

güzel bir yardımcı olma istegi teşlk kardes

casusx93

Üye
TELEFON AÇILIRKEN KLİT KODU İSTİYOR BENDE UNUTTUM AÇAMIYORUM *+3+ARAMA TUŞUNA BASARAK HARD FORMATI YAPTIM OLMADI NASIL DÜZELTEBİLİRİM? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

12345 değil ayrıca *3 arama yanıtlama tuşu power telefonu açan tuşa basılı tutuyorsun bir sürü dil çıkıyor onayla die ben bugün yaptım kabul et çıktı kabul ettim attıama kilit kodu halen 12345 değildenedim

xtyper

Üye
Denerken TElefon kaPandı aRtık ne şaRj oLuyo nede AÇılıyoo nedenn aCAbaa teleFOn n73 =(((

arkadaşlar kaç zamandır n 73 ile uğraşıyom. kilit kodu kıracam diye ağzımla kuş tuttum olmuyor hele şu : *,3 cevap ve kapama tuşuna birarada bas olur olayı, beni çileden çıkardı. denemediğim yol kalmadı. yardım edin mümkünse. şu kilit kodunu kıralım ben kafayı yemeden.msn burda işte yardım edebilecekseniz ekleyin:
believe_me_you@hotmail.com

hakman45

Üye
varmı kırabilen ???????????