Nokia N73 Format Hakkında / Nasıl Format Atabilirsiniz? / N73'e format Atmak / Hard - Soft Format

Sponsorlu Bağlantılar

yunga

Üye
sağ olasın kardeş:oke:

sonmezim

Üye
hard ya da normal formatta rehber siliniyor peki soft formatta rehber siliniyor mu deneyen var mı 6700 slide zırvalıyor usb den sarz oluyor ama pc suit olarak görmüyor rehbere girilmiyor mesajlara girilmiyor rehber çok önemli benim için şimdi hard format basıcam her şey gidecek başka teller aynı kablo ile pc suit üzerinden baglanıyor ama 6700s baglanmıyor...ben de yedek alamıyorum..usb kabloyu görmuyor desem şarz oluyor... yani özetle rehberi kurtarmam gerek. soft format da gidip giditmeyeceğinden emin olamadım 7370 mi 7780 mi yapayım

mete983

mete983

Üye
tşk, bilsekte emek var ortada :oke:

mehmet1337

mehmet1337

Üye
Praetor Adminime Teşekkürler

время

время

Üye
Ben format atacağım ama telefonumun içinde bir mesaj var onun silinmesini istemiyorum bunun için ne yapmalıyım. Bir bilgisi olan var mı?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Ben format atacağım ama telefonumun içinde bir mesaj var onun silinmesini istemiyorum bunun için ne yapmalıyım. Bir bilgisi olan var mı?

Nokia PC Suite ile Yedekleme yapıp format attıktan sonra yedeği tekrar yükleyebilirsiniz.

время

время

Üye
Çok teşekkürler....

gokgokgok2323

Üye
Ben yıllardır n73 kullanıyorum ve telefonuma defalarca hard format attım. Hiç bi sorun olmuyodu. Fakat telefonum kırıldı. Ikinci el başka bi n73 satın aldım. Yalnız telefonun yazılımı farklı vodafonedan alınmış olmalıki vodafone yazılımı yüklü telefona. Telefona hard format atmak istiyorum ama atamıyorum. Normal soft format atabiliyorum ama hard format atamıyorum. Ayrıca telefonuda hackleyemiyorum. Diğer telefonumda hiç sorun yaşamadan hem hard format atabiliyor hemde telefonumu sorunsuzca hackleyebiliyordm. Bu konu hakkında bi bilgisi olan varsa kendilerinden yardımcı olmalarını istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Memento Mori

Üye
paylaşım için teşekkür ederim. :)

Üst Alt