Nokia n70 Tema ve Program yüklemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

manisalee45

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n70 Tema ve Program yüklemesi
S.a Arkadaşlar Ben Forumda yeniyim 1 hafta önce nokia n70 aldım bazı şarkıları açmıyor tamam neyse açmasn Tema yüklüyorum telefona Others Klasörüne atıyorum temayı temayı acıyorum Güvenlik uyarısı : Sağlayıcı Doğrulanamıyor Yine de devam edilsin mi diyor. evet diyorum Temanın ismi neyse işte yüklensinmi diyor evet diyorum.şimdi önüme 2 seçenek geldi Telefon Hafızası Ve mmc diyr yani 2 seçenekten birine yüklüyor telefon hafızası diyorum şimdi bir uyarı veriyor uyarı şu :: skin. com, we have more than a million of free theme for your phone! Create,share,download - AllAre 100% free! diyor tamam dıyorum sonra bidaha Uyarı thanks For Your Installing 0wnskin animator v1.01.
Animator will auto start 30sec after installation.You can also go to your phone diyor sonra tamam diyorum yüklemem tamamlandı dıyor ama tema olmuyor gelmıyor telefonuma

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
temalar klasöründen temayı seçmen lazım

manisalee45

Üye
    Konu Sahibi
ey.w saolasın :)

sedat_17

sedat_17

Üye
:)acemilik

Assassinman

Assassinman

Üye
baba bana n70 tema gösteri ya

punqermojo

Üye
baba bana n70 tema gösteri ya
s60 temaları var s60 oyunları nın altınada oaraya tıkla

--------------- Ekleme ---------------

Şarkılarıda açmak için indirdigin şarkıların fortmatları mp3 olmalıdır :)
total video contriver çok kolay ve kullanışlı internetten fu*ll sürümünü indirmeni tavsiye ederim onla şarkıları videoları dönüşrüte bilrisin.ama unutma mp3 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt