Nokia N70 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor.. (Tek Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

RockFord Fosgate

Üye
walla ben telefonumdan cok memnunum 512lık kartta war ıcınde kamerası guzel vıdeosu muhtesem!!ama 6630 gore bıraz yavas kalıyo+radyoda cızırtı war+sarjı az gıdıyo!onun dısında cok guzel bır tel

Dark saga

Dark saga

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Mar 16 2006, 07&#58;25 PM) [post=298945]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Nokia&#39;nın hangi telefonu hızlı ki N70&#39;in yavaşlığından şikayetçi oluyorsunuz. Nokia&#39;nın her modelinde başarıyla gerçekleştirdiği tek bir şey var, o da yavaşlık.
[/b][/quote]
bu konuda sana katılıyorum. ama n80 den umudum war 330 mhz

bassavci

bassavci

Üye
    Konu Sahibi
bende n70 ile k750i arasında kalmıştım.
iyiki k750i almışım. en sevmedigim şeylerden biri yavaşlık.
hemde fiyatı cazip.
nokia, müşterilerinin yavaşlık konusunda üründen vazgeçmeyecekleri konusunda emin olsa gerek.
yoksa gözardı etmezdi.

Dark saga

Dark saga

Üye
<div class='quotetop'>(bassavci &#064; Mar 21 2006, 12&#58;19 AM) [post=301753]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bende n70 ile k750i arasında kalmıştım.
iyiki k750i almışım. en sevmedigim şeylerden biri yavaşlık.
hemde fiyatı cazip.
nokia, müşterilerinin yavaşlık konusunda üründen vazgeçmeyecekleri konusunda emin olsa gerek.
yoksa gözardı etmezdi.
[/b][/quote]
ewet haklısın. sana bişey sorcam daha önce forumlarda sormustumda kimse cewap weremedi k750i içine kaç tane msj alabilio? k700i en fasla 90-95 tane alıyo çok uyuz bi durum bu k750 dede aynı mı?

demduam

demduam

Üye
Arkadaşlar hepinize hayırlı günler ben iki gün önce N70 aldım ama bir sey dikkatimi çekti Mesela Galeriye girdim sonra telefonun saatine bakmak için kırmızı kapatma tusuna bastım daha sonra galeride kaldığım yerden devam etmek için menü tuşuna uzun bastım ama galeri menüsü arka planda çalışmıyordu

yani kısaca bende kırmızı tuş arka planda uygulamaları çalıştırmıyorda kapatıyor
Acaba telefona öyle yeni bir özellik mi eklediler yoksa benim telefonda hatamı var lütfen diğer N70 kullanan arkadaşlar yardımcı olsunlar

hepinize şimdiden teşekkürler...

Zero

Zero

Üye
Telefonunda sorun yok, N70&#39;te telefonun standart menulerinin çoğunluğu No tuşuyla kapanıyor..
Kapanmamasını istiyorsan geçişleri "Menu" tuşuyla yapabilirsin..

demduam

demduam

Üye
yani Zero kardeşim sende de kırmızı tusa basınca uygulamayı kapatıyor... teşekkür ederim

zoom

Üye
bu yazıyı yazan dalga mı geçiyor k750i ve d600 den daha iyi foto çekiyor haaa.

d600 ü geçtim hadi de k750i dende iyi demeyin yani

ses konusundada foto konusundada hiç doğru bir yazı olmamış yanlış yönlendirme yapıyor

gio

Üye
arkadaşlar kutunun içinden çıkan 64 mb lik mmc yi laptopta okutamıyorum&#33;
nasıl olcagını bilen varsa bi el atın ya
orjinal mmc nin içindeki hiçbi programı kullanamıyorum çünkü
programları 512 lik karta kopyalamam gerekiyormuş sanırım

gio

Üye
profiimde gördügünüz gibi n70 ve w900i kullanıyorum
şunu söyliyeyimki açık havada değil k750i,w900 bile n70 kadar kaliteli foto çekmiyor
nokianın renkleri bariz daha canlı ve net
ama iç mekanda w900 daha net çekiyo
müzikte w900 video da ise n70 daha iyi
bazı arkadaşlar inanılmaz derecede SE tutuculuğu yapıp diğer tellerin bazı üstün özelliklerini es geçiyorlar
keşke w900 ve n70 in iyi özellikleri bi telde toplansaydı
muhteşem olurdu

demduam

demduam

Üye
Arkadaşlar hepinize hayırlı günler ben iki gün önce N70 aldım ama bir sey dikkatimi çekti Mesela Galeriye girdim sonra telefonun saatine bakmak için kırmızı kapatma tusuna bastım daha sonra galeride kaldığım yerden devam etmek için menü tuşuna uzun bastım ama galeri menüsü arka planda çalışmıyordu

yani kısaca bende kırmızı tuş arka planda uygulamaları çalıştırmıyorda kapatıyor
Acaba telefona öyle yeni bir özellik mi eklediler yoksa benim telefonda hatamı var lütfen diğer N70 kullanan arkadaşlar yardımcı olsunlar

hepinize şimdiden teşekkürler...

ua_yako

ua_yako

Üye
hyr kardesim , senin telf. sorun yok benim abim de ayni telefonu kullanio ayni sey onunda basina geldi ... telefcuya goturdu , bu tel. in ozelligiymis...

ayrica n70 alarak cok ii bi secim yapmissin harika bi telefon

demduam

demduam

Üye
recai yasin kardeşim sana çok teşekkür ederim
içimi rahatlattın sağol.......

zoom

Üye
şimdi sen w900i mi n70 mi önerirsin

benim akıma n70 de takıldı

gio

Üye
<div class='quotetop'>(zoom &#064; Mar 25 2006, 11&#58;08 AM) [post=303988]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
şimdi sen w900i mi n70 mi önerirsin

benim akıma n70 de takıldı
[/b][/quote]
symbian+iyi video+hafiflik diyosan N70
foto+müzik+süper ekran diyosan W900i
N70 biraz daha karizma duruyo
ama multimedya olarak W900i daha iyi..

yine kararsız bıraktım galiba seni

zoom

Üye
evet biraz kararsızım ama araştırdım ve bulduğum kadarıyla s.e nin 2 mp lik kamerası n70 inkinden daha iyi örnek fotolar aşağıdaki adreste var ordaki d750 de k750i nin vodafone versiyonu aynı telefon yani w900i de zaten k750i ile aynı çekiyor diyebiliriz

Sonuçlara bir bak derim d750 daha net ve canlı n70 ise biraz kırmızımsı çekiyor ve bulanık

Gokhan43

Gokhan43

Üye
64&#39;lük kartta olan Orjinal Programlrı kopyalama işlemini yapmak yerine 512&#39;lik karta baştan yüklemek daha mantıklı olur.

Tüm Orjinal Nokia N70 Yazılımları da adresinde mevcut

Gokhan43

Gokhan43

Üye
İlk defa duyuyorum ama eğr böyleyse kötü olmuş

Bu arada tel hayırlı olsun

fersag

Üye
çok kötü bu özellik

Quadriceps

Üye
ewet arkadaslar malesef n70 ile birlikte bundan sonraki telefonlarda bu sitem kullanilacak prog rami arkada calistirmak icim menü tuşunu kullanin n70 kulanicilari .