N70 almayı düşünenler telefonun özelliklerini heryerde okuyabilirler ama bir telefonu muhteşem kılan detaylarıdır...bizde burda telefonda dikkatimizi çeken ayrıntıları yazalım ve kullandığımız diğer telefonlarla kıyaslayalım...sitede çok güzel bir n70 tanıtımı var , N70 almayı düşünenlerin okumasını isterim...
phoenixex
k750i ve daha sonra D600 kullanan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirimki N70 bu ikisindende daha iyi fotoğraf çekiyor,daha hızlı fotoğraf çekiyor , daha kolay fotoğraf menüsüne sahip...flaşı ; çok farklı diğerleri gibi değil fotoğrafı çektiği 1-2 saniye yanıyor ...telefonun tuş takımı çok güzel , insanın sürekli yazı yazma isteği oluyor , küçük bir bilgi daha vereyim tuş takımıyla alakalı ışığın olduğu yerde telefonu kullanıyorsanız tuş takımını kullandığınızda ekranda ışık yanıyor ama tuş takımının mavi ışığı yanmıyor ışığın olmadığı yada az olduğu yerde telefonu kullandığınızda ışık yanıyor , çok tuhaf ama güzel bir ayrıntı...
Bugüne kadar birçok telefon kullandım ama hiçbirisiyle kulaklığı kullanarak konuşamadım çünkü karşı tarafa sesim hep sorunlu iletiliyormuş ama N70 de böyle bir sorun yok , kulaklık kullanarak rahatlıkla konuşabilirsiniz ( benim gibi uzun telefon konuşmaları yapanların hoşuna gideceğinden eminim)...
telefona kısa yol tuşu olarak tam 8 tane kısa yol tuşu atayabilirsiniz...
telefonun sesi mükemmel k750i veya D600 bu telefonun sesiyle kıyaslanamaz , telefon çaldığında hep geç açıyorum çalan şarkıyı dinlemek için tabiki , kulaklık kullanarak müzik dinlediğinizde inanki iyi bir mp3 çalardan farkı yok(ses şiddeti olarak tabiki kıyaslamıyorum , ses kalitesinden bahsettim)
telefona pc suite ile program ve tema yükleyemedim , sürekli olarak yükleme başarısız dedi...bu sorunuda çözüme kavuşturmak çok basit , telefona yükleyeceğiniz program yada temayı pc suite kullanarak değilde , bilgisayarım klasöründe nokia phone browser klasörüne girerek telefonun içerisinde istediğiniz bir yere yüklemek gerekiyor ve tabii daha sonra telefonda o programı bulup yüklemek gerekiyor...
data kablosuyla bilgisayar bağlantısı sağlıyorsanız ; telefon bağlantı esnasında şarj olmuyor ama bağlantı esnasında telefonu rahatlıkla kullanabiliyorsunuz...
daha önce tema ve oyun arayanlara başlıklı konuda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresini tanıtmıştım, bu siteden rahatlıkla tema indirebilirsiniz ama bazı temalarda renk problemi çıkıyor (30-40 civarında tema yükledim 2 temada böyle bir sorun yaşadım)...
daha sonraki günlerde mobimag dergisinin N70 tanıtımını telefonla çekerek siteye yükleyeceğim , hem derginin incelemesini okuyabileceksiniz hemde N70 ile çekilmiş yakın çekimin nasıl olduğunu göreceksiniz...