Nokia N70 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor.. (Tek Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

RockFord Fosgate

Üye
baba ole yavas deıl 6630 a gore yavas kalıyo+bluetoothla herseyı alıp gonderıyorum sorun yok+pıksellenme yapıyo ewet brz beklersen duzelıyo!!!Mp4 vıdeo ewet pc den atınca acmıyo nır bende anlamadım walla:))

isimsiz_

Üye
orjinal almyı tercih ederim..
hem kvk lı olur

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
E yani..

Dark saga

Dark saga

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Mar 10 2006, 08&#58;32 PM) [post=294659]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
baba ole yavas deıl 6630 a gore yavas kalıyo+bluetoothla herseyı alıp gonderıyorum sorun yok+pıksellenme yapıyo ewet brz beklersen duzelıyo&#33;&#33;&#33;Mp4 vıdeo ewet pc den atınca acmıyo nır bende anlamadım walla:))
[/b][/quote]
bluetooth dan alıp göndermede illa şifre-eşleşme istio nası kaldırılacak o. bide o pixellenme olayı son wersiyondada oluyormu?

optimal

Üye
N70 almayı düşünenler telefonun özelliklerini heryerde okuyabilirler ama bir telefonu muhteşem kılan detaylarıdır...bizde burda telefonda dikkatimizi çeken ayrıntıları yazalım ve kullandığımız diğer telefonlarla kıyaslayalım...sitede çok güzel bir n70 tanıtımı var , N70 almayı düşünenlerin okumasını isterim...

phoenixex

k750i ve daha sonra D600 kullanan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirimki N70 bu ikisindende daha iyi fotoğraf çekiyor,daha hızlı fotoğraf çekiyor , daha kolay fotoğraf menüsüne sahip...flaşı ; çok farklı diğerleri gibi değil fotoğrafı çektiği 1-2 saniye yanıyor ...telefonun tuş takımı çok güzel , insanın sürekli yazı yazma isteği oluyor , küçük bir bilgi daha vereyim tuş takımıyla alakalı ışığın olduğu yerde telefonu kullanıyorsanız tuş takımını kullandığınızda ekranda ışık yanıyor ama tuş takımının mavi ışığı yanmıyor ışığın olmadığı yada az olduğu yerde telefonu kullandığınızda ışık yanıyor , çok tuhaf ama güzel bir ayrıntı...
Bugüne kadar birçok telefon kullandım ama hiçbirisiyle kulaklığı kullanarak konuşamadım çünkü karşı tarafa sesim hep sorunlu iletiliyormuş ama N70 de böyle bir sorun yok , kulaklık kullanarak rahatlıkla konuşabilirsiniz ( benim gibi uzun telefon konuşmaları yapanların hoşuna gideceğinden eminim)...
telefona kısa yol tuşu olarak tam 8 tane kısa yol tuşu atayabilirsiniz...
telefonun sesi mükemmel k750i veya D600 bu telefonun sesiyle kıyaslanamaz , telefon çaldığında hep geç açıyorum çalan şarkıyı dinlemek için tabiki , kulaklık kullanarak müzik dinlediğinizde inanki iyi bir mp3 çalardan farkı yok(ses şiddeti olarak tabiki kıyaslamıyorum , ses kalitesinden bahsettim)
telefona pc suite ile program ve tema yükleyemedim , sürekli olarak yükleme başarısız dedi...bu sorunuda çözüme kavuşturmak çok basit , telefona yükleyeceğiniz program yada temayı pc suite kullanarak değilde , bilgisayarım klasöründe nokia phone browser klasörüne girerek telefonun içerisinde istediğiniz bir yere yüklemek gerekiyor ve tabii daha sonra telefonda o programı bulup yüklemek gerekiyor...
data kablosuyla bilgisayar bağlantısı sağlıyorsanız ; telefon bağlantı esnasında şarj olmuyor ama bağlantı esnasında telefonu rahatlıkla kullanabiliyorsunuz...
daha önce tema ve oyun arayanlara başlıklı konuda adresini tanıtmıştım, bu siteden rahatlıkla tema indirebilirsiniz ama bazı temalarda renk problemi çıkıyor (30-40 civarında tema yükledim 2 temada böyle bir sorun yaşadım)...
daha sonraki günlerde mobimag dergisinin N70 tanıtımını telefonla çekerek siteye yükleyeceğim , hem derginin incelemesini okuyabileceksiniz hemde N70 ile çekilmiş yakın çekimin nasıl olduğunu göreceksiniz...

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
sx1 içinde temalar varmı HELE

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
bunları zaten herkez bilio ama yine ugraşmıssın emegine saglık

optimal

Üye
telefonu alırken bunları gerçekten bilyormuydun?ben bu kadar uzun ve detaylarla dolu bir yazıyı N70 almayı düşünenlere yardımcı olmak için yazmıştım ve N70 kullanan arkadaşlarımında eklemeler yapmasını istedim...umarım sende dikkatini çeken detayları yazarsın...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Güzel bir yazı olmuş, teşekkürler.

Dark saga

Dark saga

Üye
şu foto olayı yalan k750i nin daha ii çektiini cümle alem biliyor sesi de kötü o arkadas hiç sööle karısık bi rock-metal müzik çalmamış herald hepsini direk yutuo dogrulrı konusalım objektif olalım

optimal

Üye
Dark saga;bu sitede senin gibi seviyeli başka birine daha rastlamadım...iyiki varsın arkadaşım...

optimal

Üye

gördüğünüz gibi oto fokus özelliğine sahip olmadığı için yakın çekimlerde sorun var...tabii dergide yazı karekterleride oldukça küçük seçilmiş...birde derginin kapağını nasıl çekmiş ona bakın...

serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye
Sevgili dostlarım eski üye arkadaşlar bilir ki bu sayfalarda çok nokia ve sonyericsson tartışması oldu nokia fanları nokia yı sonyericsson fanları sony savundu.Ben uzun dönem nokia kullandım ve çok savundum ama taki sonyericssonla tanışana dek.geçenlerde STUFF(teknolojik yaşam dergisi) dergisinde karşılaştırmalı fotoğraf testi vardı. K750i,N90 a karşı.ve inanın k750i nin foto kalitesi çok üstün.Nokia piyasanın en kaliteli lensini biz kullanıyoruz deselersede ben gözüme inanırım.Ses konusuna gelince tarafsız olan herkes bilkirki k750i nin ses çıkışı inanılmaz hatta kulaklıkla yüksek sesle dinlediğinde bir süre sonra kulağını ağırtacak kadar çok ses veriyor(ayrıca kaliteli) neyse arkadaşlar ben şu anda W800i kullanıyorum bence süper bir telefon.gerek foto kalitesi gerekse ses kalitesi ile şu anda işimi görüyor.Sizlere tavsiyem telefon almadan önce uzun bir araştırma yapın.Saygılar

optimal

Üye
telefona birçok tema yükledim ama hiçbirini bu kadar beğenmedim,gerçekten çok başarılı bir tema,ama font&#39;u da değiştiriyor&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;...

Dark saga

Dark saga

Üye
<div class='quotetop'>(optimal &#064; Mar 16 2006, 12&#58;11 PM) [post=298525]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Dark saga;bu sitede senin gibi seviyeli başka birine daha rastlamadım...iyiki varsın arkadaşım...
[/b][/quote]
dalga mı geçiosun bilmiyorum ama ööle diilse teşekkür ederim.

Dark saga

Dark saga

Üye
yok mu bilen?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Nokia&#39;n&#305;n hangi telefonu h&#305;zl&#305; ki N70&#39;in yava&#351;l&#305;&#287;&#305;ndan &#351;ikayetçi oluyorsunuz. Nokia&#39;n&#305;n her modelinde ba&#351;ar&#305;yla gerçekle&#351;tirdi&#287;i tek bir &#351;ey var, o da yava&#351;l&#305;k.

Quadriceps

Üye
Ahh&#33;&#33; bide oto focus olsayd&#305; ya n90 a koymus buna koymam&#305;&#351; bu nokia kafay&#305; yedirtir insana ama genede herzamn nokia n serisinde kamera seçenekleri çok harika camera fx ve photographer a neredeyse ihtiyaç kalm&#305;yo
Ayr&#305;ca k750i nin macro çekimide muhte&#351;em ya gerçekten hakk&#305;n&#305; vermek laz&#305;m telefonun macro çekimde çok iyi alet. gece çekimi için ayn&#305; &#351;eyi söyleyemem tabi

free

free

Üye
k750 n70e göre daha iyi bir fotoğraf kalitesi ve ses kalitesine sahip
videoda n70 k750den üstün

optimal

Üye
yakında k750i&#39;nin video çekiminin mükemmel olduğunu yazan arkadaşlarımın olacağına inanıyorum...sony ericsson kullanıcılarını anlayabilmiş değilim , telefonlarını bir takımın taraftarı gibi destekliyorlar..."iyi özelliğinle , kötü özelliğinle taraftarın seninle" diye bağırmadıkları kaldı...N70 kullanan arkadaşlarda telefonları hakkında yorum yaparlarsa çok iyi olacak , ericsson&#39;cuların sizden daha çok yazı yazdığının farkında mısınız?