Nokia N70 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor.. (Tek Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

RockFord Fosgate

Üye
multımedıa Gokhan ))))multımedya ıstıyosan+utgun fıyat w800-w810 perfect

Gokhan43

Gokhan43

Üye
+1 , ben de öyle yapıcam zaten

W800i

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Forever W800'e Gel Gokhan

RockFord Fosgate

Üye
hadı bakalım ınsallah!!

abuvice

abuvice

Üye
İnşallah alırsın w800 gökhan..Harbi güzel telefon..

Dark saga

Dark saga

Üye
w800i süper tel bencede ama korkarım ben alamicam malum fiyatı bende 6630 alcam sanırım:( ayrıca bence n70 mişin ekranının çözünürlüğü çok düşük o fiyata göre

erdemefe

erdemefe

Üye
6630da tek farkı 2mp ve radyo fakat kamera, 2mp olmasına rağmen 6630 la ayı foto çekiyo AMA VİDEODA ÇOK İYİ

Dark saga

Dark saga

Üye
bende almak istiom w800i ama çok pahalı sanırım bende 6630 alcam o yüzden ayrıca bence n70 in ekranının çözünürlüğü berbat kalıo o fiyat katogorisindeki tellere göre

o_akyuz

Üye
n70 de seçtiğim zil sesi bir türlü çalmıyor.hangi zil tonunu seçersem seçeyim hep Nokia tone çalıyor.Bu problemin kaynağını ve nasıl giderebileceğimi bilen varsa ve bana yardımcı olursa çok sevinirim....şimdiden teşekkürler
PROBLEMİ ÇÖZDÜM....

ADRESTEN .SİS UYGULAMASINI İNDİRİN VE TELEFON HAFIZASINA UYGULAYIN...

aTTra

Üye
Alla alla normal bi durum değil..

Seçtiğin Zil sesi ne ve formatı?

o_akyuz

Üye
MİDİ,AAC VE MP3 HEPSİNDE AYNI SORUN VAR...

aTTra

Üye
Format at istersen.. Yapacak birşey yok. Bende yeni aldığım için neyin ne olduğunu tam çözemedim

Yani çözüm format

o_akyuz

Üye
ATTIM DOSTUM.TAM 4 KERE. *#7370#
AMA SONUÇ YİNE AYNI
VERSİYON MU ATTIRMAM GEREKİYOR ACABA
BENİMKİNİN VERSİYONU V 2.0539.1.2 19-10-05 RM-84

aTTra

Üye
<div class='quotetop'>(o_akyuz &#064; Jan 15 2006, 12&#58;48 AM) [post=252561]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ATTIM DOSTUM.TAM 4 KERE. *#7370#
AMA SONUÇ YİNE AYNI
VERSİYON MU ATTIRMAM GEREKİYOR ACABA
BENİMKİNİN VERSİYONU V 2.0539.1.2 19-10-05 RM-84
[/b][/quote]

Haydaaaa senin versiyonda yeni çıkan versiyon...

Yav nasıl saçma bi durum bu anlamadım... Servise götür sen istersen Pazartesi günü..

o_akyuz

Üye
TAMAM DOSTUM SAĞOLASIN....

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
ßelkide yeni versiyondan kaynaklanıyordur ? ßirde hard format at olmazsa Eski versiyonu yüklettir

aTTra

Üye
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Jan 15 2006, 01&#58;03 AM) [post=252579]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ßelkide yeni versiyondan kaynaklan&#305;yordur ? ßirde hard format at olmazsa Eski versiyonu yüklettir
[/b][/quote]

Bu versiyonu sorunlu ç&#305;kartm&#305;&#351; olabilir Nokia. Zaten tam bi i&#351;i ne zaman becerdi ki Nokia?

Dark saga

Dark saga

Üye
aTTra sen n70 mi aldın? ya sen se ci deilmiydin yanlış mı biliom yoksa? sanki w800i yi sawunuyodun n70 e karşı ööle hatırlıom yanlışmıyım?

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yoo , aTTra hangisi iyiyse onu almaya çalışır , marka takıntısı yoktur

Evet bugün N70 aldı

o_akyuz

Üye
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Jan 15 2006, 01&#58;03 AM) [post=252579]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ßelkide yeni versiyondan kaynaklanıyordur ? ßirde hard format at olmazsa Eski versiyonu yüklettir
[/b][/quote]
BEN Bİ SERVİSE GİDEYİM....TÜRKİYEDE BİR BEN YAŞIYORUM BU PROBLEMİ HERALDE....
YİNE DE SAĞOLUN ARKADAŞLAR...
HANİ BİR FIKRA VARYA..
ADAM EŞŞEKTEN DÜŞMÜŞ...AHALİ HEMEN DOKTORU ÇAĞIRIN DİYE BAĞIRMIŞ.DÜŞEN ADAM DA DOKTORU BOŞ VERİN BANA EŞEKTEN DÜŞEN BİRİNİ BULUN DEMİŞ....
BİZİMKİDE O HESAP...
BANA EŞŞEKTEN DÜŞEN VARSA ONU GETİRİN....
TŞK.