Nokia N70 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor.. (Tek Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

amedian

amedian

Üye
rockford, kardes sana bisey sorayım simdi sen 512 kart kullanıyosun ya diyelim ki bi 100 mb lık bi film atacaksın bunu bluettuuuuttdan yapabiliyomusun denedinmi hic. bende aldım atıyım dedim sanırım once tel.e kaydettigi icin almadı bi yerden sonra durdu aktarım. varsa bilgin paylasırsan sevinirim. ha bu arada dosyaları indirebilirsin demistin dgr konuda, bende smart movie calısmıyo, bilmiyorum kullanıyomusun? programı yukledikten sonra acıyorum tekrar aynı klasorum menusune dönüyo. dvd 1.24 mu .26 mı ne yukledim bende, bi fark varmı aralarında, veya senin tavsiyen??

RockFord Fosgate

Üye
arkadasım oncelıkle bluetoothla atmak ıstıyosan mesajlara gelıp seceneklerden ayarlara geleceksın oradan mesaj hafızasını hafıza kartı yapacaksın hallolur o zmn+smartmovıe aynen bendede calısıyo ama fılme bastıgında gerı donuyo ama demolar calısıyo+fılm ıstıyosan mpg4cevır ole at telefona otomatık acıyor zaten!!

katibim

katibim

Üye
hayır arkadaşlar bende smartmovie 2.76 kullanıyorum bende komple film izliyorum yalnız filme smartmovie programından gireceksiniz, o zaman kesinlikle hata falan vermiyor.

mavisspeed

Üye
tek kelime müthişbir makina ben 1 bucuk aydır kullanıyorum resim cekimide mükemmel fakat profosyonel olarak cekmek gerek videoya zaten söyleyecek kelime bulamıyorum fakat tek sorunum her programı calıstırmaması daha doığrusu uymaması bunada bir cözüm bulursam haa birde unutmadan cift kamera ve ön kamerası bile 6600 dan iyi cekim yapıyo arkadaslar bende krem renkli olanı var estetik ve göz alıcı biraz kullansanız hak verirsiniz bana

RockFord Fosgate

Üye
katıbım bende calısmıyo bana bı lınk versene o 2.76 yı ındırebılecegım!!!

katibim

katibim

Üye

telefona kur ve imei ******e gir ve çıkan kodu teldeki kayıt bölümüne yaz oldu bitti

RockFord Fosgate

Üye
saol ama sımdı baktım bnmkıde aynısı neyse bı daha kuruyom ınsallah olur!!

RockFord Fosgate

Üye
yok abı bu s3eferde gırıyo vıdeoya takılıyo kalıyo!!!!napacam ya!!!

amedian

amedian

Üye
rockford saol. bu arada zero ya ilgisinden dolayı bir teskkurde burdan ediyorum hersey onun yardımıyla oldu. neyse rock; smartmovie islemi tamamdır ben nerden indirdigimi hatırlayamadım ama sanırım download bolumumuzde var, indirecegin versiyon 2.76, codec te v1.10 olması lazm, dosyanın icinde hepsi var. onu kurdum walla cillop gibi calısıyo kuruluma yardımcı olması icin asagıdaki adreste gerekli bilgiler var. uydugun zaman converterı da tel.deki porgramıda register ediyosun. demo sorunuda converterin registerinden kaynaklanıyomus oda halloldu. link verme isinden pek anlamıyorum. ama sorunun cözümü burada:
http://www.maxicep.com/forums/index.php?showtopic=672

bu link isinide cahilligime verin
bu arada, n70 ciler icin bir konu acıp kullansak hicte fena olmaz, kullandıgımız programlar tel hakkındaki sorun ve cozumlerimiz icin he ne dersiniz ark.lar??

ozzzy

ozzzy

Üye
oh be geçenlerde n70te video istiyorum diye sormuştum nihayet soruma cvp oldu
şimdi avi izliyorum sitedeki smartmovie 6630da takır takır çalışıodu n70te çok sorun çıkardı

diazem

Üye
selam arkadaşlar benim bir sorunum var
n70 aldım kullanıyorum çok güsel çok beğendim fakat sorunum şu 6600 da kullandığımız
handy photo safe adlı programı düzgün kurmuş olmama rağmen resimleri içine atamıyorum
ve bu benim için çok gerekli bana yardımcı olursanız sevinirim
saygılar sevgiler

RockFord Fosgate

Üye
ben de smart movıeyı hallettım beyler vıdeoları super bı sekılde ızlıyorum:)))

white

Üye
Çok güzel telefonlarda insan bi resim koyar gözümüz gönlümüz açılsın

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sergio95 eksi konulara yazmaya devam et sen..

RockFord Fosgate

Üye
hakkaten ha 10 yıl oncekı seye yazıyonuz barız bellı eskı oldugu!!!

amedian

amedian

Üye
ozzy yukarıda yazdıgım programı kullanabilirsin gercekten memnun kalacagına eminim. cem yılmaz gosterisi attım sıkılınca kopuyorum bayaa gerekli yani hehe
diazem dedigin programı bilmiyorum sanada yardımcı olmak isterdim ama. ne ise yarıyo foto efect veya cekim programımı o ??

ozzzy

ozzzy

Üye
ok baba hallettim sitedeki versiyon n70te çalışmıodu bu ii geldi klip atıyorum tele

ozzzy

ozzzy

Üye
way be bu yazıyı yazarken n70im yoktu hey gidi günler

amedian

amedian

Üye
ozz bide 512 kart cektinmi senden ii yok iste o zaman bu tel doyumsuz oluyo tavsiye ederim bu arada 2.76 smartmovienin sitede olması lazm ya allaalla neyse

tonyaliugur

Üye
van_hoijdonk dostum sen galiba elinde patlayan n70 satmaya çalışıyorsun bırak bu palavraları bende şimdi n70 var ondan önceki telefonun w800i idi şimdi sen kime bu iki telefon arasında daha iyi n70 diyorsun ?tutturmuşsun bir video sevdası evet n 70 daha iyi çekiyor video da ama kayıt kalitesi 3gp değil mp4 de ondan sen yarım saat bir kayıt yapta izle bakalım telefonun galeri penceresi açılıyormu!!!dostum n70 başlı başına traşşşş n70 şi aldığıma pişmanım keşke w800i yi satmasaydım telefonda sonyericsson olaya son noktayı koydu ses sanki müzik seti gibi ha birde sen şimdi w800i farklı dersin k 750i den ozaman bu iki tel alda bak fark varmı ses ve görüntü olarak....Benim yeni telefon alacak arkadaşlara tavsiyem sakın nokia almayın pişman olursunuz