Nokia N70 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor.. (Tek Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

RockFord Fosgate

Üye
beyler ben 970 mılyona GENPA GARANTILI aldım boynerın ıcınden

RockFord Fosgate

Üye
walla ben aldım ve kullanıyorum mukemmel bı tel herkese tavsıye ederım memnun kalacaksınız!!!

katibim

katibim

Üye
[/quote]valla süper tel. herkese tavsiye ediyorum şu n70'i
herkeze tavsiye etmişsin ama kendin hala 6680

RockFord Fosgate

Üye
azuhahahahahaha!!!6680:)

diazem

Üye
Walla arkadaşlar n70 güzel bir cihaz ben aldım 3 gündür de kullanıyorum bence hiç bir eksiği yok hatta adamlar norton anti vuris bile yüklemişler orjinalinden yaaa düşünün artık sarj süresi de iyi gibi
ve artık öle sizin dediğiniz gibi 1600 falan deil ben 940 ytl ye aldım artı kayıtlı artı 2 yıl garantili
haberiniz olsun he tel alacak herkeze de bu cihazı tavsiye ederim

S_L_A_Y_E_R

Üye
birkaç foto çekip koysanızda kamera kalitesinede baksak yaw

RockFord Fosgate

Üye
tamam vıdeoda koyarım bı ara!!:)

Gokhan43

Gokhan43

Üye
<div class='quotetop'>(diazem &#064; Dec 14 2005, 10&#58;37 AM) [post=227081]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Walla arkadaşlar n70 güzel bir cihaz ben aldım 3 gündür de kullanıyorum bence hiç bir eksiği yok hatta adamlar norton anti vuris bile yüklemişler orjinalinden yaaa düşünün artık sarj süresi de iyi gibi
ve artık öle sizin dediğiniz gibi 1600 falan deil ben 940 ytl ye aldım artı kayıtlı artı 2 yıl garantili
haberiniz olsun he tel alacak herkeze de bu cihazı tavsiye ederim
[/b][/quote]

Biz N70&#39;e değil N90&#39;a diyorduk 1600 YTL diye

Ayrıca hayırlı olsun

S_L_A_Y_E_R

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Dec 14 2005, 07&#58;54 PM) [post=227468]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
tamam vıdeoda koyarım bı ara&#33;&#33;:)
[/b][/quote]

bekliyorum...

RockFord Fosgate

Üye
tamam bu ara ıslerım cok 2-3 gun ıcınde koyarım

bassavci

bassavci

Üye
    Konu Sahibi
n70 ile k750i arasın da kararsız kaldım . k750i: 9 saat konusma suresi , 99 gram hafiflik fotograf kalitesi. n70: symbian....
bakalım birazda fiyatlar dussun ....

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Beklersen n70 ama hemen alacaksan w800..

S_L_A_Y_E_R

Üye
tmm, sen işlerine bak

mtt

Üye
harika bir telefon.herkese tavsiye ederim.

amedian

amedian

Üye
say&#305;n savcim n70in forumda incelemesi var eski tel&#39;im s700 du gayet memnundum. sana 2 tel hakk&#305;nda tavsiyem; sonynin kullan&#305;m&#305; basit, eger sms cok yaz&#305;yosan kendi ekledigin ve en cok kulland&#305;g&#305;n kelimeleri ilk s&#305;rada yaz&#305;yo( t9 da ) fotograf kalitesi (w800 le kars&#305;last&#305;r&#305;yorum) n70 te o kadar ii deil ama video da kesinlikle üstün, + eger kullan&#305;yosan office uygulamar&#305;n&#305; n70 te acabiliyosun.+ symbian. sony daha hafif. secim senin.. Arkadaslar bu arada n70 i 570euro yani 920 e ald&#305;m fakat bu bayi gelis fiyat&#305; bundan asag&#305;s&#305;n&#305; bulamazs&#305;n&#305;z:)

free

free

Üye
tracy
yaklaşık 1 ay önce bir karar almıştım
bu forumda hangi telefonu alayım sorularına şunu al diye cevap vermeyeceğim için
kusura bakma şunu al diyemeyeceğm
zaten n70-p910 özellikleri forumda mevcut
onlara bakıp kararını verirsin
şimdiden yeni telefonun hayırlı olsun

RockFord Fosgate

Üye

beyler ıste n70 fotoları vıdeoyuda sonra atarım

S_L_A_Y_E_R

Üye
teşekkür ederim RockFord Fosgate ...internette dolaşanlara pek güvenemiyorum ışık vs. gibi aldatmacalar olabiliyor..benim merak ettigim doğal çekimdi sayende gördüm..resim kalitesi bana göre de oldukca yeterli

RockFord Fosgate

Üye
bana yetıyor tabıkı k750 gıbı super deıl ama olsun vıdeo manyak koyacam onuda+ben bıraz kotu cektım yanı rastgele:)

RockFord Fosgate

Üye
walla bence n70 alırsan uzulmezsın bıkmazsın ınsanlar begenır sende begenırsın sık tel kesınlıkle memnun kalırsın&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;