Nokia N70 Font Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

graphicman

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N70 Font Problemi
Herkese merhaba. N70 telefonum ile bir problem yaşıyorum. Yüklemeye çalıştığım bir tema yüzünden sistem fontları bozuldu ve türkçe fontları tanımıyor. ve ne yaptıysam olmuyor. en son olarak "Easy GDR Creater" isimli program ile türkçe fontları Nokia telefon için "GDR" formatına çevirip telefonda gerekli işlemleri yaparak istediğim fontu yüklüyorum. ancak, PC de bulunan en basit Arial türkçe fontu yüklediğimde bile yine telefonda türkçe karakterler çıkmıyor. Bu tip bir problem ile karşılaşan yada çözümü bilen bir arkadaşım var mı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

aTTra

Üye
Format atmayı denedin mi?

graphicman

Üye
    Konu Sahibi
dostum hard ve soft formatı attım. ama olmadı.

RockFord Fosgate

Üye
walla olması lazım formatla bırının daha olmustu aynı yapamazsan versıyon yuklet nokıada!

cmert

cmert

Üye
c:/system/fonts adlı klasöre başka isim ver klasörü sil teli kapa aç.orjinal fontuna geri dönersin...

tiger553

Üye
font problemim vardı ve beni sinir ediyordu önerilen yöntemi yaptım oldu.Yöntemi öneren arkadaşa teşekkür ederim.Beni büyük bir dertten kurtardı.

MESUTG2

Üye
kardes maxi cepte aramaya fonts yaz orada bi font değistirme programı 33 font filan oyle bir şey gelecek. onu yukle fontları da yuklemene gerek yok sonra remove font dan sil fonu.

mclaren_363_55

Üye
<div class='quotetop'>(graphicman &#064; Jan 15 2006, 01&#58;39 PM) [post=252800]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
dostum hard ve soft formatı attım. ama olmadı.
[/b][/quote]
n90 a hardformat nasıl atılır ve n70in kilit kodu ne yardım edermisin

er_han33

Üye
c:/system/fonts adlı klasörü nerde oluyor baktım bulamadım

faruk__yalcin

Üye
c:/system/fonts adlı klasöre başka isim ver klasörü sil teli kapa aç.orjinal fontuna geri dönersin...

sağolasın kardesim valla nerden buldun bilmem ama işe yaradı saçma sapan tema yükledim telefonun yazi tipi fontu değişmisti ama senin sayende düzeldi

yokedici 25

yokedici 25

Üye
Allah razı olsun çok teşekkürler

ufuk_753

Üye
wallla eynen bendede oldu kardeş götürdüm servise
15 günde direk yapıp gonderdiler

yorgunum

Üye
gerizekalı fe exfolere yükle

--------------- Ekleme ---------------

dünden beri ugrasıyorum cıktım ıkıncı kata laptop u ıstedım vermedıler sen fakırsın dedıler ama vurdum aldım ve yaptım ve sıze tesekkurler

ufuktezel

ufuktezel

Üye
bende font diye bi dosya yok bi şunu anlatsanız nası yapcam?lütfen cevap yazın

ufuktezel

ufuktezel

Üye
font meselesini birisi anlatsın...kaç gündür bekliyorum

Cqu

Üye
N70 kullanıyorum fakat font değiştiremiyorum.yardım ederseniz sevınırım?

--------------- Ekleme ---------------

n70 font yüklüyemiyorum yardım edermisiniz lütfen...

dostam

dostam

Üye
eyvallah kardeş aynı şey benimde başıma geldi ama sayende düzeldi sagol ama nasıl ben düşünemedim bilmiyorum

teomaniaa

teomaniaa

Üye
KArdeş öle ilk başta uyarı veriyor zaten telefon dil uyumlu diil diye bundan sonra dikkat edersin :oke:

bombacı_52

Üye
s.a kardeşlerim benimde N70 font silemiyorum, yöneticiden kaldır diyorum kaldırmıyor, ne yapcağımı bilemez durumdayım, bi yardımcı olursanız sevinirim...! ayrıca arkadaşın dediği gibi (c:/system/fonts) bu nerde bulamadım.. pc suit den denedim ama olmuyor.. rica etsem yardım edebilirmisiniz.., Şimdiden teşekkürler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt