Bay H Üye Jolla ve Nokia'nın tableti çok alınası duruyor. Nokia'nın tasarımı bana iPhone 3G modelini anımsattı biraz. Jolla'nın tasarımı ise çok daha güzel göründü bana ilerde kısmet olursa Windows tabletin yanına bunlardan biri iyi gider
Jolla ve Nokia'nın tableti çok alınası duruyor. Nokia'nın tasarımı bana iPhone 3G modelini anımsattı biraz. Jolla'nın tasarımı ise çok daha güzel göründü bana ilerde kısmet olursa Windows tabletin yanına bunlardan biri iyi gider
Emre Üye Mr.H' Alıntı: Jolla ve Nokia'nın tableti çok alınası duruyor. Nokia'nın tasarımı bana iPhone 3G modelini anımsattı biraz. Jolla'nın tasarımı ise çok daha güzel göründü bana ilerde kısmet olursa Windows tabletin yanına bunlardan biri iyi gider Genişletmek için tıkla ... Tasarım/Üretici Foxconn yazılım/Nokia Son düzenleme: 27 Haz 2015
Mr.H' Alıntı: Jolla ve Nokia'nın tableti çok alınası duruyor. Nokia'nın tasarımı bana iPhone 3G modelini anımsattı biraz. Jolla'nın tasarımı ise çok daha güzel göründü bana ilerde kısmet olursa Windows tabletin yanına bunlardan biri iyi gider Genişletmek için tıkla ... Tasarım/Üretici Foxconn yazılım/Nokia
Emre Üye teknolojibaronu' Alıntı: Nokia sonunda kedi olalı bir fare tuttu. Genişletmek için tıkla ... Yılın en Saglam Android Tableti oldu Son düzenleme: 27 Haz 2015
teknolojibaronu' Alıntı: Nokia sonunda kedi olalı bir fare tuttu. Genişletmek için tıkla ... Yılın en Saglam Android Tableti oldu
Pikkaccu Üye Konu Sahibi Emre aktaş' Alıntı: Hemde Ne Fare... Yılın En Saglam Android Tableti.. Genişletmek için tıkla ... Diğerlerinden ne özelliğiyle ayrılıyor hiç de özel bir cihaz değil
Emre aktaş' Alıntı: Hemde Ne Fare... Yılın En Saglam Android Tableti.. Genişletmek için tıkla ... Diğerlerinden ne özelliğiyle ayrılıyor hiç de özel bir cihaz değil
Fenomenon Üye Pikkaccu' Alıntı: Diğerlerinden ne özelliğiyle ayrılıyor hiç de özel bir cihaz değil Genişletmek için tıkla ... Donanım olarak iyi ama bence de özel bir cihaz değil. Hem de z launcher tablette fazla iyi durmaz gibime geliyor.
Pikkaccu' Alıntı: Diğerlerinden ne özelliğiyle ayrılıyor hiç de özel bir cihaz değil Genişletmek için tıkla ... Donanım olarak iyi ama bence de özel bir cihaz değil. Hem de z launcher tablette fazla iyi durmaz gibime geliyor.