Nokia N- Gage Qd Silver Edition (Sıfır)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halitkin

halitkin

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N- Gage Qd Silver Edition (Sıfır)
yurt dısından gelen nokia n gage qd silver editionumu satıyorum.
telefonun normal n gage qd'den farkı gümüş renkte olmasıdır ve sınırlı sayıda üretilmiş olup Türkiye'de bulunmamaktadır.gercekten cok hos ve göz alıcı bir rengi var.
telefonu hic kullanmadım.fakat söyle bir sorun var.Yurt dısından geldigi için kaydettirilmesi gerekiyor.ben baska telefon kullandıgım icin kayıt işlemleriyle ugrasmadım.kaydedilmedigi icinde fiyatını düşük tutuyorum.degeri 300 milyon.
yanında vereceklerim 512 mb kingston hafıza kartı,orjinal kulaklık,oyun ve programların yüklü oldugu cd,orjinal siyah kapak ve orjinal pathway to glory kılıfı (pathway to glory'nin ne oldugunu bilmeyenler varsa n gage'in strateji türünde orjinal oyunlarından biridir) kapak ve kılıfı Türkiye'de bulamazsınız) 250 milyona satıyorum, pazarlıga acık degilim cünkü telefon hem sıfır,hemde yanında verdigim aksesuarlar cok degerli.
lütfen sadece alıcılar mesaj yazsın,almak isteyenler özel mesaj ile ulasabilirler.

haciguven

Üye
kardeşim ben almak istiyorum ama marmariteim nasıl olcak

haciguven

Üye
cvp yazarsan sevinirm almakta kararlıyım haci ben burayada yazabilrisn mail de atabilrisn . [email protected]

bugragokhan

Üye
en son fıyatmı 300...cok para ıstıyosun ya daha uygun bıseyler yapamazmısın

DJ_FIRAT

Üye
Ama Süper...

Jelly Black

Üye
kardeş bnde n-gage arıyorum n-gage ni çok beğendim
ama kayıtlı olmaması kafamı karştırdı daha fazla bilgi için [email protected]

__Midas__

__Midas__

Üye
2 aydan fazla olmuş arkadaşlar, mesaj yazarken tarihlere dikkat edin

cs1453

cs1453

Üye
aynı telefon 2.elini 180ytl ye satıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt