N-Gage Qd İle İlgili Bazı Sorular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dr_jones12

dr_jones12

Üye
    Konu Sahibi
N-Gage Qd İle İlgili Bazı Sorular
Merhabalar ben bu siteyi uzun zamandır kullanıyorum ve birçok arkadaşım gibi ben de N-Gage'e oldukça meraklı birisiyim. Geçen hafta bir telefon takası ile N-Gage Qd aldım. Alette fiziksel ve yazılımsal olarak hiçbir sorun yok tertemiz güzel bir şekilde çalışıyor ancak söz konusu oyunlara gelince bazı sıkıntılarım var maalesef.

1-N-Gage konsolu olmasına rağmen yüklediğim oyunların hepsinde takılmalar ve yavaşlamalar oluyor ve bu durum benim canımı çok sıkıyor. Özellikle 3D oyunlarda inanılmaz takılmalar yaşıyorum.
2-Bazı oyunlardan çıkarken uygulama kapandı hatası alıyorum ancak bu çokta önemli bir sorun değil.
3-Belki de bu sorunu kimse çözememiştir. Asphalt 2'nin 6630'da oynarkenki save game sorunu burda da devam ediyor. Ancak bu sefer data corrupted hatası filan almıyorum. Oyun güzel bir şekilde çalışmasına rağmen oyundan çıkıp tekrar girdiğimde daha önceki kayıtlı olan yerden başlıyorum ve geçtiğim tüm yarışları tekrar oynamak zorunda kalıyorum.

Sorularıma tecrübeli birileri yardım eder diye umuyorum. Konuyu yanlış yere açtıysam da özür dilerim. Dediğim gibi alette tel bir çizik dahi yok sadece yukarıdaki sorunlar mevcuttur.
 


BreakerZote

BreakerZote

Üye
2 Ayrı Ngage Kullandım 2sindede Raminde Problem Oldu Zaman Aşımına Uğrayınca Ram i Gidiyor Cihazın
 
dr_jones12

dr_jones12

Üye
    Konu Sahibi
Zaman aşımı derken cihazı uzun süre kullandıktan sonra ram zarar görüyor herhalde. Çözümü de yok anlaşılan.
 
yunus5055

yunus5055

Üye
Söylediğin bu sorunların tümü telin sistemi ile alakalı şeyler .. Telde yüklü olan 3D oynatıcısı yada uyumluluk yazılımları ... O teli boşa almışsın ... En basitinden alsaydın bari n70 ... Bu dediğin sorunların hiçbiri yok ... Ngage oyunlarda ve 3D oyunlarda kasma yok .. Sadece javalar zorluyo biraz ...
 
dr_jones12

dr_jones12

Üye
    Konu Sahibi
Video çekeyim istersen nasıl kastığına dair alette bir şey yok yüklü olarak oyunlardan başka. Asphaltın save game i bozuk oynayamıyorum. Telim var zaten meraktan aldım. Ama sanırım bir n serisi telefonla tekrar takas edicem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt