Nokia N- Gage Qd (Çok Temiz)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halitkin

halitkin

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N- Gage Qd (Çok Temiz)
yaklasık bir senedir kullandıgım telefonumu satıyorum.telefonu cok temiz kullandım,sıfır gibi. en ufak bir cizik ve deformasyon yoktur ve hiç servis yüzü görmemiştir. sadece telefonu cevreleyen lastik genleştiki bu sorun tüm nokia n gage qdlerde bulunmaktadır ve nokia bunun bir hata oldugunu kabullenmiştir.yeni lastik taktım oda genleşti bende bu yüzden orjinal lastik takmadım.takıldıgı takdirde en fazla 2 ay dayanıyor ve yine genleşiyor.
bende söyle bir cözüm buldum.nike magazalarında satılan bilege takılan lastiklerden aldım ve telefona taktım.orjinal gibi oldu ve aylardır üzerinde olmasına ragmen ne genleşti nede birsey oldu.fotograflardanda bakabilirsiniz. yanında vereceklerim orjinal kulaklıgı,32 mb hafıza kartı,oyun ve programların yüklü oldugu cd,orjinal beyaz kapak ve orjinal kılıf. (orjinal kapak ve kılıfı Türkiye'de bulamazsınız) bataryasıda orjinaldir .
250 milyona satıyorum.pazarlık yapılabilir ama cok inemem cünkü dedigim gibi telefon cok temiz ve yanında verdigim aksesuarlar oldukca degerli.
lütfen sadece alıcılar mesaj yazsın,almak isteyenler özel mesaj ile ulasabilirler.

bugragokhan

Üye
iyi günler... telefonunuzu almak istiyorum ama 250 cok , 200 e olur derseniz alabilirim...

VEDAT_10

Üye
telefonunu almak istiyorum 210 tl veriyorum kabul ederen [email protected] msj yolla..

sythndndr33

Üye
kardeş ben vanda 50 liraya aldım ::)(

ali-ihsan-93

ali-ihsan-93

Üye
tel duruyosa 3230 la takas olur. yok dersen 80tl veririm.
telin kasa boyası silik başka birşeyi yok.

[email protected]

İZMİR

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
dostum temiz 100 lira veririm... istersen bi de 2600 war şu eski olan bi de onu weririm... döne dolaşa qd arıorum ama yok buşamıorum... [email protected] eklersen bi pazarlık edebilirz. kargo da benden :D

mmkmmk

Üye
satıldımı?

maydonoss

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt