nokia 603 telefoncuya verecegime siz alin

Sponsorlu Bağlantılar

mekan38

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 telefoncuya verecegime siz alin
nokia 603 orjinal sar elektronikten aldim askerim ve aramalar oldugu icin satmak zorundayim 300 tl pazarliksiz satacagim tek cizigi bile yok ici acilmamis alindigindan bu yana jilatinli alan memnun kalacak hizi bir cok androidlere tas cikartir alan memnun kalacak

- - - Eklendi - - -

istanbul kadikoy elden verilir garantisi nokia kom devam etmektedir

554 852 79 15 telefondan ulasabilirsiniz 1 ghz
islemci 512 mb ram mp4 hd video kaydi orjinal
sarj aletide yaninda verilecektir.

mekan38

Üye
    Konu Sahibi
resim ekledim k.bakmayin

mekan38

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

ercann20

ercann20

Üye
mrb psp 3004 modeli şarji,usb kablo ,8 gb hafiza karti ve kilifi var takas düşünürmüsün

Ahmet KIROĞLU

Üye
tlf kac tl veriyor

mekan38

Üye
    Konu Sahibi
300 tl fitatı

mekan38

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar telefonumu cok seviyorum lakin asker oldugum ıcın kullanamıyorum duzgun eski bi telefon almam lazım son nesil akıllı telefonlardan ınanın tek donma yasamadım ki zaten islemci ve ram bunu basarıyla saglıyo temiz ilk sahibiyim ekranı hep jilatinle kullanıldı 5548527915

Akıncı

Akıncı

Üye
resim ekleyin.

mekan38

Üye
    Konu Sahibi

mekan38

Üye
    Konu Sahibi
bu hafta alan aldı yoksa kardesıme verecem ben 570 e aldım sıfır kı bu fıyata dusmeyı hıc ıstemıyordum mecburiyrtten telefon acılmamıs nokia kom garantili kvk ya götürüyosun ısmını numaranı alıyo tamam cıhazın dırek emın ellerde kı benım eskı telden bılıyorum bı cıhaz hıc arıza yasamadım tek donma olmadı hızı muhtesem noki future pack 2 yuklu belle işletim sistemli 1 ghz işletim sistemi 512 mb ram ki bu telefona cok bile geliyo col stabıl bı telefon ClearBlack LCD IPS,
nHD çözünürlükte (360 x 640 pixel) ve
1000 nits parlaklığa sahip dokunmatik
ekran bu ekranı arastırın derim 300 tl istanbul içi elden veririm 05548527915

bygokhan

bygokhan

Üye
n900 takas

Üst Alt