Nokia n 97 mini rn-555 neden yazılım cıkmıyor lutfen???????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yakupbjk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n 97 mini rn-555 neden yazılım cıkmıyor lutfen???????
DEGERLI ARKADASLAR NEDEN N97MİNİ RM555 YAZILIM CIKMIYOR LUTFEN ARKADASLAR YABANCI SITELERDE VAR TURKCEYE CEVIREMEDIM LUTFEN YARDIMCI OLUN SİTEYİ VEREYİMNE OLUR BUNU CEVIRIN BARİ 1:: 2:: 3:: BUNLARDAN 3OLURSA DAHA COK SEVINIRIM İLGİLİ ARKADASLAR

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Benim bir N97 mini'm yok. Nokia 5230'um var ve o yönde bir çalışma yapıyorum. Benim bahanem bu :)

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
JRValantin3

JRValantin3

Üye
N97 nin custom bir fw ye ihtiyacı yok :D benim bahanem bu :P

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yani ikisini de tercih ediyorsun :D Haklı bir seçim :)

yakupbjk

Üye
    Konu Sahibi
Nerde bu cılgın turkler teknolojıden bahseden arkadaslar sızlerı kınıyorumcokmu zor bu telefona cfm yapmak o zaman su programları verınde bız yapalım bu kadar kullanıcısı olan telefonun cfm yok adamlar nasıl yapıyor ozaman evet haklısın nız ama benım bahanem ne olmalı acaba n 97 mini kullanmammı yoksa bizim türkler bu isi yapamadıklarımı yada n 97 mini yapılamıyormu 4 aydır yabancı versıyon kullanıyorum ıster ıstemez zorlanıyor ınsan

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nerde bu cılgın turkler teknolojıden bahseden arkadaslar sızlerı kınıyorumcokmu zor bu telefona cfm yapmak o zaman su programları verınde bız yapalım bu kadar kullanıcısı olan telefonun cfm yok adamlar nasıl yapıyor ozaman evet haklısın nız ama benım bahanem ne olmalı acaba n 97 mini kullanmammı yoksa bizim türkler bu isi yapamadıklarımı yada n 97 mini yapılamıyormu 4 aydır yabancı versıyon kullanıyorum ıster ıstemez zorlanıyor ınsan

Ahhh canım kardeşim. Derdin çok büyük. Sen kullandığımız yazılımları istemişsin. Hepside forumda var. Biz gizli bir iş çevirmiyoruz, yazılım yazmıyoruz. Benim 5230'um var ve sadece 5230'a yazılım çıkarabiliyorum. Ek olarak sistemi 5230'a benzeyen telefonlarada CFW çıkarıyorum.

N97 ile 5230 arasında farklar var. O yüzden buna yazılım çıkartamıyorum. Bi zahmet sen kendin uğraşıp birşeyler yaparsan N97 kullanan herkese faydan dokunur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt