Haber Nokia, MWC 2014 Davetiyelerini Göndermeye Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Fırsatım olsa giderim Bi tane de 1520 alıp gelirim :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
MWC 2014 ile birlikte Nokia cephesinde tanıtılması beklenen cihazlar ise şöyle :
Rm-980- Normandy kod adı ile bildiğimiz Android 4.4.1 işletim sistemi yüklü giriş seviyesi bir telefon
Android?? Android kullananlar için iyi güzel olur ama bence geçmemeli...Htc yi görüyoruz her iki branştada yarışmaya çalısıyor beceremedi...Samsung wp li bir iki telefon çıkarıp bıraktı neden tutunamadı..Nokıa'da öyle olabilir ama tabi şu var samsung,sony filan kullanıpta Nokıa'nın androide geçtiğinde direk Nokıa'ya atlayacak insanlar var ama genede kurtaracağını sanmıyorum

ON9

ON9

Üye
Android?? Android kullananlar için iyi güzel olur ama bence geçmemeli...Htc yi görüyoruz her iki branştada yarışmaya çalısıyor beceremedi...Samsung wp li bir iki telefon çıkarıp bıraktı neden tutunamadı..Nokıa'da öyle olabilir ama tabi şu var samsung,sony filan kullanıpta Nokıa'nın androide geçtiğinde direk Nokıa'ya atlayacak insanlar var ama genede kurtaracağını sanmıyorum
Bence bu bir wp stratejisi. Arayuz sızıntıları wpye benzediğini gösteriyor. Ayrıca Google play dışında özel bir mağaza da olacak deniyor. Bu da az bile olsa kullanıyı wp arayuzune aşinalık yaratacak ve belki de bazıları wpye geçecektir

Bay H

Bay H

Üye
normandy veya diğer adıyla Nokia A110 un ilk ve son android işletim sistemli telefon olması bekleniyor

saynesim

saynesim

Üye
bizede varmı davetiye

Bay H

Bay H

Üye
Mwc 2014 ile birlikte tanıtılması beklenen cihazlar

Lumia XXX

Nokia Asha 4xx: Normandy kod adlı Android işletim sistemli telefon

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ÖEY ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Mwc 2014 ile birlikte tanıtılması beklenen cihazlar

Lumia XXX

Nokşa Asha 4xx: Normandy kod adlı Android işletim sistemli telefon

Yeni bilgiler için teşekkürler.
Sanırım ikinci resimdeki 5 inçlik cihaz, herkesin beklediği o Verizon'daki cihazın (hafif değişikliğe uğramış) global versiyonu olacak.
Sevgili @ÖEY 'ye önemle duyrulur :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
PureFood

PureFood

Üye
Windows 8.2 neyin nesi

HeroMR

HeroMR

Üye
Millet telefon gelsin istiyor ben telefon geldikçe daha iyi cihazlar çıkacak bunu aldığıma pişman olucam diye üzülüyorum :D Keşke bunu almasaydım birkaç hafta bekleseydim 525 veya şimdi çıkacak olanlardan alsaydım :/ Zaten ayrda 5TL yani 120TL versem 820 alabilirmişim ondan da pişman oldum :S

ÖEY

ÖEY

Üye
Sonunda bir şeyler kesinleşmeye başlamış hayret! :D inşallah son anda fake atıp sadece verizondaki cihazı tanıtıp geçmezler...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sonunda bir şeyler kesinleşmeye başlamış hayret! :D inşallah son anda fake atıp sadece verizondaki cihazı tanıtıp geçmezler...

• Nokia Lumia 930: Quadcore 2.2GHz, 2 GB, 16 GB, microSD, 2700mAh, 20 MP, 4.5inç, 1920x1080p
  • Nokia Lumia Icon (US Verizon): 5inç, 2410 mAh, 32 GB (microSD Kart yok)
  • Nokia Lumia xxx: 5inç (1920x1080p) 32 GB, SDXC, 21 MP, 3xxxmah 2 GB RAM, Quadcore 2.3 GHz
  • Nokia Lumia 1820: 14 Nisan veya 14 Mayıs, 32/64GB, pureview ön kamera, belki MWC'de
  • Nokia Lumia 630: 4.3inç WVGA, 8GB+SD, 1 GB RAM, 8MP, 2000MAh, Dualcore 1.7 GHz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ceza87 ve Bay H
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia Lumia Icon - Amerikan Operatörü Verizon'a Özel

1080p fullHD 5 inç ekran: Büyük ekranda net video çekimi keyfi.

Yön algılayan mikrofonlar: 4 adet dinamik üst seviye mikrofon ile çok net ses kaydı.

Tek parmakla zoom yaparak 3x yakınlaştırma: Kayıt yaparken ekranda tek parmakla çabucak yakınlaşıp uzaklaşma.

HD hoparlör: Müziğinizi hakettiği zengin ses düzeyine kavuşturan güçlü hoparlörler.

csH

csH

Üye
bu sene atanırsam seneye telefonum lumia 930 :D tam istediğim gibi ekran çok büyük değil ve işlemci ram kamera on numara

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Bay H

Bay H

Üye
Nokia Lumia Icon - Amerikan Operatörü Verizon'a Özel

1080p fullHD 5 inç ekran: Büyük ekranda net video çekimi keyfi.

Yön algılayan mikrofonlar: 4 adet dinamik üst seviye mikrofon ile çok net ses kaydı.

Tek parmakla zoom yaparak 3x yakınlaştırma: Kayıt yaparken ekranda tek parmakla çabucak yakınlaşıp uzaklaşma.

HD hoparlör: Müziğinizi hakettiği zengin ses düzeyine kavuşturan güçlü hoparlörler.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
cihazın inceleme için oluşturulan çantası çok iyiymiş :pc:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ÖEY, bulutsuzgece ve sahte_suhte
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
valla nokia androide geçer ve gene sağlam telefonlar üretirse nokia yeniden yükselişe geçer :=)

merkel02

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: Bay H ve ÖEY
csH

csH

Üye
valla nokia androide geçer ve gene sağlam telefonlar üretirse nokia yeniden yükselişe geçer :=)
androide geçer mi :p bir tane çıkacak normandy başka da çıkmaz Microsoft android kullanmaz kendi yazılımı varken

ÖEY

ÖEY

Üye
Tamam benim uyuz ayfonu satılığa çıkarttım bugün itibarıyla gelsin artık benim lamiya :D:DBu arada videoyu izledim dikkatlice, bence güzel olmuş icon'ın dizaynı, ben beğendim! Darısı benim global 5"liğin başına :D

• Beğen
Tepkiler: Bay H ve sahte_suhte
dakamon

dakamon

Üye
Tamam benim uyuz ayfonu satılığa çıkarttım bugün itibarıyla gelsin artık benim lamiya :D:DBu arada videoyu izledim dikkatlice, bence güzel olmuş icon'ın dizaynı, ben beğendim! Darısı benim global 5"liğin başına :D
Bence sabret Özgür 1820 yi bekle derim ben. En az 3000 mah batarya 5.2 inc gibi bir ekran büyüklüğü 2 yada 3 gb ram ve snapdragon 800ac modeliyle gelebilir full hd ekran yada 2k ekranla Yinede sen bilirsin

Üst Alt