Android?? Android kullananlar için iyi güzel olur ama bence geçmemeli...Htc yi görüyoruz her iki branştada yarışmaya çalısıyor beceremedi...Samsung wp li bir iki telefon çıkarıp bıraktı neden tutunamadı..Nokıa'da öyle olabilir ama tabi şu var samsung,sony filan kullanıpta Nokıa'nın androide geçtiğinde direk Nokıa'ya atlayacak insanlar var ama genede kurtaracağını sanmıyorumMWC 2014 ile birlikte Nokia cephesinde tanıtılması beklenen cihazlar ise şöyle :
Rm-980- Normandy kod adı ile bildiğimiz Android 4.4.1 işletim sistemi yüklü giriş seviyesi bir telefon
Bence bu bir wp stratejisi. Arayuz sızıntıları wpye benzediğini gösteriyor. Ayrıca Google play dışında özel bir mağaza da olacak deniyor. Bu da az bile olsa kullanıyı wp arayuzune aşinalık yaratacak ve belki de bazıları wpye geçecektirAndroid?? Android kullananlar için iyi güzel olur ama bence geçmemeli...Htc yi görüyoruz her iki branştada yarışmaya çalısıyor beceremedi...Samsung wp li bir iki telefon çıkarıp bıraktı neden tutunamadı..Nokıa'da öyle olabilir ama tabi şu var samsung,sony filan kullanıpta Nokıa'nın androide geçtiğinde direk Nokıa'ya atlayacak insanlar var ama genede kurtaracağını sanmıyorum
normandy veya diğer adıyla Nokia A110 un ilk ve son android işletim sistemli telefon olması bekleniyorAndroid?? Android kullananlar için iyi güzel olur ama bence geçmemeli...Htc yi görüyoruz her iki branştada yarışmaya çalısıyor beceremedi...Samsung wp li bir iki telefon çıkarıp bıraktı neden tutunamadı..Nokıa'da öyle olabilir ama tabi şu var samsung,sony filan kullanıpta Nokıa'nın androide geçtiğinde direk Nokıa'ya atlayacak insanlar var ama genede kurtaracağını sanmıyorum
normandy veya diğer adıyla Nokia A110 un ilk ve son android işletim sistemli telefon olması bekleniyor

Mwc 2014 ile birlikte tanıtılması beklenen cihazlar
Lumia XXX
Nokşa Asha 4xx: Normandy kod adlı Android işletim sistemli telefon

Sonunda bir şeyler kesinleşmeye başlamış hayret!inşallah son anda fake atıp sadece verizondaki cihazı tanıtıp geçmezler...
Nokia Lumia Icon - Amerikan Operatörü Verizon'a Özel
1080p fullHD 5 inç ekran: Büyük ekranda net video çekimi keyfi.
Yön algılayan mikrofonlar: 4 adet dinamik üst seviye mikrofon ile çok net ses kaydı.
Tek parmakla zoom yaparak 3x yakınlaştırma: Kayıt yaparken ekranda tek parmakla çabucak yakınlaşıp uzaklaşma.
HD hoparlör: Müziğinizi hakettiği zengin ses düzeyine kavuşturan güçlü hoparlörler.

içim gitti..Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızcihazın inceleme için oluşturulan çantası çok iyiymiş![]()

androide geçer mivalla nokia androide geçer ve gene sağlam telefonlar üretirse nokia yeniden yükselişe geçer :=)
bir tane çıkacak normandy başka da çıkmaz Microsoft android kullanmaz kendi yazılımı varkenBence sabret Özgür 1820 yi bekle derim ben. En az 3000 mah batarya 5.2 inc gibi bir ekran büyüklüğü 2 yada 3 gb ram ve snapdragon 800ac modeliyle gelebilir full hd ekran yada 2k ekranla Yinede sen bilirsinTamam benim uyuz ayfonu satılığa çıkarttım bugün itibarıyla gelsin artık benim lamiyaBu arada videoyu izledim dikkatlice, bence güzel olmuş icon'ın dizaynı, ben beğendim! Darısı benim global 5"liğin başına
![]()