Haber Nokia, MWC 2014 Davetiyelerini Göndermeye Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence cihaz çıkaracaklarına hali hazırdaki cihazlara uygun işletim sistemi güncellemeri geliştirsinler.

Emre

Üye
Hadi Nokia Android Geç ve Samsungu vur Boom

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik
dakamon

dakamon

Üye
Hadi Nokia Android Geç ve Samsungu vur Boom

hahaha :D:D:D Nokia ile sansungu yanyana getir ve ikisinde de android olsun sokağa koy masaya millete sor hangisi ni alırdınız diye 10 kişiden 7 si samsung der. Nokia en başında yapacaktı bence bunu. Umarım yanılırım ama bence olacak bu.samsung ismini altın harflerle yazdı milletin aklına eskiden millet Bi Nokia ver diye girerdi telefonculara şimdi samsung diyorlar başka bir şey demiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
mtoyanik

mtoyanik

Üye
Bir ara 725 ve 825 söylentileri dolanıyordu ne oldu o cihazlara ? Nokia ve MS gündeminde yok galiba :bilmm

Tmobile

Tmobile

Üye
Yetti Artık ama ya tamam çeşitlilik iyidir ancak bu kadar çeşitlilik yeter her yeni model çıkınca bir üst model unutuluyor windows phone 8 ekosistemiymiş bunun neresi sistem? ilk önce halihazırda cihazlarına güncelleme vermeyi öğrensinde gelsin heleki android cihaz çıkarırsa ki çıkarmaz bence ,bizim cihazlara kazık atılmış olur ve eminimki çoğu kullanıcı kafayı yer :D

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
Yetti Artık ama ya tamam çeşitlilik iyidir ancak bu kadar çeşitlilik yeter her yeni model çıkınca bir üst model unutuluyor windows phone 8 ekosistemiymiş bunun neresi sistem? ilk önce halihazırda cihazlarına güncelleme vermeyi öğrensinde gelsin heleki android cihaz çıkarırsa ki çıkarmaz bence ,bizim cihazlara kazık atılmış olur ve eminimki çoğu kullanıcı kafayı yer :D
bencede Wp8 İphone kafa atı :)

Tmobile

Tmobile

Üye
bencede Wp8 İphone kafa atı :)
apple da cihaz çıkarıyor ama nasıl çıkarıyor yılda 1 tane ha diceksiniz bu yıl 2 tane çıkardı ama sonuçta ikiside nerdeyse aynı donanım yani 2 sinide alsan bir fark olmuycak renkli tasarımı yoktu iyide oldu ben lumia çakması diyorum 5c ye ama apple kadar düzgün ve akıllı adımlarla ilerleyen firma görmedim nokia napcağını şaşırdı microsofta satışı gerçekleşmeden çıkarıyımda gitsin diyor :D

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

Emre

Üye
apple da cihaz çıkarıyor ama nasıl çıkarıyor yılda 1 tane ha diceksiniz bu yıl 2 tane çıkardı ama sonuçta ikiside nerdeyse aynı donanım yani 2 sinide alsan bir fark olmuycak renkli tasarımı yoktu iyide oldu ben lumia çakması diyorum 5c ye ama apple kadar düzgün ve akıllı adımlarla ilerleyen firma görmedim nokia napcağını şaşırdı microsofta satışı gerçekleşmeden çıkarıyımda gitsin diyor :D
:D

dakamon

dakamon

Üye

boyle yine biri Apple dan dem vurarak bir telefon çıkarsın muhabbeti olmuştu o zamanda çok guzel bir yazı yazmıştım bilmem hatırlayanlar varmı. İphone adı almış yürümüş adam tek telefonla götürebiliyor neden markalaşmış hemde en iyi markalardan biri. Ama Nokia oyle değil mecburen her kesime ulaşmak zorunda ki kendini anlatabilsin tanıtabilsin. Bu sayede de wp8 ekosistemi de genişliyor. Şu an nokianın yapacağı en mantıklı strateji budur.

Tmobile

Tmobile

Üye
boyle yine biri Apple dan dem vurarak bir telefon çıkarsın muhabbeti olmuştu o zamanda çok guzel bir yazı yazmıştım bilmem hatırlayanlar varmı. İphone adı almış yürümüş adam tek telefonla götürebiliyor neden markalaşmış hemde en iyi markalardan biri. Ama Nokia oyle değil mecburen her kesime ulaşmak zorunda ki kendini anlatabilsin tanıtabilsin. Bu sayede de wp8 ekosistemi de genişliyor. Şu an nokianın yapacağı en mantıklı strateji budur.
Kardeşim Tamamda Bak Aple Nasıl Başarmış Tek Xihazla Lider Olmayı Ki Zaten Nokia Birsuru Cihazı Var Bu Benim Kendi Fikrim Katılıp Katılmamak Size Kalmış :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ne kadar doğru bilmiyorum ancak ilerde dönemlerde aple firmasınında 1 sene içerisinde 3-4 cihaz çıkarması bekleniyormuş haberiniz olsun

dakamon

dakamon

Üye
Aynen doğru bilgi Apple bile bir kaç yeni cihaz çıkaracak ayrıca hindistanda iphone 4 satışları yapacakmış sanki yeni çıkmış gibi. :):) Artık sürümden kazanma yoluna gidiyor firmalar.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çeşitlilik iyidir ama çok da abartmamak gerek alıcıların kafasını da karıştırmamak gerekli karmaşa yerine gönülleri kazanacak bir kaç model daha iyi olur düşüncesindeyim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynen doğru bilgi Apple bile bir kaç yeni cihaz çıkaracak ayrıca hindistanda iphone 4 satışları yapacakmış sanki yeni çıkmış gibi. :):) Artık sürümden kazanma yoluna gidiyor firmalar.
Hindistan'da iphone4 satışları bugün başladı diye biliyorum.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Blacki versin once !

ON9

ON9

Üye
Gitme imkanına sahip olanlar bana özelden yazabilir iki kişiye kadar yardımcı olabilirim
Aslında karneleri de dağıttım. Fena fikir değil ama vize işlerinin yetişmesi için ne diyecez soranlara??
İki tek atıp. Döneceğiz!! Bir de belki gidenlere tam surumlu cihaz hediye ederler belki. Gerçi Nokia kadar cimrş bir firma yapmaz bunu asla ama Microsoft cömertliği olur belki. Edit: 24 şubatta imiş. İzin almadan gidemem müdürümden. İznin Mazereti mantıklı gelmedi meslek icabı.

Son düzenleme:

Üst Alt