Hadi Nokia Android Geç ve Samsungu vur Boom

Nokia ile sansungu yanyana getir ve ikisinde de android olsun sokağa koy masaya millete sor hangisi ni alırdınız diye 10 kişiden 7 si samsung der. Nokia en başında yapacaktı bence bunu. Umarım yanılırım ama bence olacak bu.samsung ismini altın harflerle yazdı milletin aklına eskiden millet Bi Nokia ver diye girerdi telefonculara şimdi samsung diyorlar başka bir şey demiyorlar.
bencede Wp8 İphone kafa atıYetti Artık ama ya tamam çeşitlilik iyidir ancak bu kadar çeşitlilik yeter her yeni model çıkınca bir üst model unutuluyor windows phone 8 ekosistemiymiş bunun neresi sistem? ilk önce halihazırda cihazlarına güncelleme vermeyi öğrensinde gelsin heleki android cihaz çıkarırsa ki çıkarmaz bence ,bizim cihazlara kazık atılmış olur ve eminimki çoğu kullanıcı kafayı yer![]()

apple da cihaz çıkarıyor ama nasıl çıkarıyor yılda 1 tane ha diceksiniz bu yıl 2 tane çıkardı ama sonuçta ikiside nerdeyse aynı donanım yani 2 sinide alsan bir fark olmuycak renkli tasarımı yoktu iyide oldu ben lumia çakması diyorum 5c ye ama apple kadar düzgün ve akıllı adımlarla ilerleyen firma görmedim nokia napcağını şaşırdı microsofta satışı gerçekleşmeden çıkarıyımda gitsin diyorbencede Wp8 İphone kafa atı![]()

apple da cihaz çıkarıyor ama nasıl çıkarıyor yılda 1 tane ha diceksiniz bu yıl 2 tane çıkardı ama sonuçta ikiside nerdeyse aynı donanım yani 2 sinide alsan bir fark olmuycak renkli tasarımı yoktu iyide oldu ben lumia çakması diyorum 5c ye ama apple kadar düzgün ve akıllı adımlarla ilerleyen firma görmedim nokia napcağını şaşırdı microsofta satışı gerçekleşmeden çıkarıyımda gitsin diyor![]()

haksızmıyım ?
Hayır Tabiki Haklısınız Microsoft Ve Nokia Lumia Yakında Tamamen Microsoft Olacaktır Zaten Onun Nokia Android geçeyim tekrar Popüler Olayım Diyorhaksızmıyım ?
apple da cihaz çıkarıyor ama nasıl çıkarıyor yılda 1 tane ha diceksiniz bu yıl 2 tane çıkardı ama sonuçta ikiside nerdeyse aynı donanım yani 2 sinide alsan bir fark olmuycak renkli tasarımı yoktu iyide oldu ben lumia çakması diyorum 5c ye ama apple kadar düzgün ve akıllı adımlarla ilerleyen firma görmedim nokia napcağını şaşırdı microsofta satışı gerçekleşmeden çıkarıyımda gitsin diyor![]()
Kardeşim Tamamda Bak Aple Nasıl Başarmış Tek Xihazla Lider Olmayı Ki Zaten Nokia Birsuru Cihazı Var Bu Benim Kendi Fikrim Katılıp Katılmamak Size Kalmışboyle yine biri Apple dan dem vurarak bir telefon çıkarsın muhabbeti olmuştu o zamanda çok guzel bir yazı yazmıştım bilmem hatırlayanlar varmı. İphone adı almış yürümüş adam tek telefonla götürebiliyor neden markalaşmış hemde en iyi markalardan biri. Ama Nokia oyle değil mecburen her kesime ulaşmak zorunda ki kendini anlatabilsin tanıtabilsin. Bu sayede de wp8 ekosistemi de genişliyor. Şu an nokianın yapacağı en mantıklı strateji budur.

Hindistan'da iphone4 satışları bugün başladı diye biliyorum.Aynen doğru bilgi Apple bile bir kaç yeni cihaz çıkaracak ayrıca hindistanda iphone 4 satışları yapacakmış sanki yeni çıkmış gibi.Artık sürümden kazanma yoluna gidiyor firmalar.
17 yıllık müşteriyim. Daha Nokia dışında telefona para vermek nasip olmadı. Bana bile gelmedi. Gerisini siz düşünün.kimlere davetiye var acaba
kimlere davetiye var acaba
17 yıllık müşteriyim. Daha Nokia dışında telefona para vermek nasip olmadı. Bana bile gelmedi. Gerisini siz düşünün.
Aslında karneleri de dağıttım. Fena fikir değil ama vize işlerinin yetişmesi için ne diyecez soranlara??Gitme imkanına sahip olanlar bana özelden yazabilir iki kişiye kadar yardımcı olabilirim