Nokia Mix Radio Türkiye’de kullanıma sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
:hmmm

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Hergün kavga çıkıyor ne anlıyorsunuz anlamıyorum.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kullanıyorum ve gayet başarılı bir uygulama, haber için teşekkürler.

danger6800

danger6800

Üye
Güzel haber.:tşk:

• Beğen
Tepkiler: berko47 ve cs_oyuncu1
gkcll

gkcll

Üye

Ya boşver.Halen o kadar açıklamama rağmen yanlış anlamakta ısrar ediyor.

yanlış anlama ve ısrarıyla alakalı değil
adam nokia maps da google derseniz dediğim yazıya araştır bakalım diyerek onaylamış
kendi araştırsın bu konuda ;)
neyse sizlerle tartışamam

MrExpert

MrExpert

Üye
İlk defa duydum nokia mix radyoyu :hmmm

Kerim.

Kerim.

Üye
yanlış anlama ve ısrarıyla alakalı değil
adam nokia maps da google derseniz dediğim yazıya araştır bakalım diyerek onaylamış
kendi araştırsın bu konuda ;)
neyse sizlerle tartışamam
Hala maps diyo ya:(ben google music ve nokia mix radiodan bahsediyorum.arastir derken google music`i arastir dedim:ahnokia mapsin google`in oldugunu diyecek degilim:gul:

- - - Eklendi - - -

Gkcll'den cevap alamadık:ehe

karaelci

karaelci

Üye
Merhaba,

Telefonu aldığım günden beri kullandığım ve çok beğendiğim bir uygulama. Fakat merak ettiğim bazı hususlar yok değil, bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim.

1. Mix Radio' yu açıp duraklattığımda ana ekrana dahi dönsem uygulama arka planda çalışıyor (ses açma kapama tuşuna bastığımda dinlediğim müzik hala orada bekliyor :) ). Bu durumda arka planda şarkıyı yüklemeye devam ediyor mu? Data kullanımı olur mu?

2. Genelde yabancı parçalar mevcut fakat liste oluştur dediğimizde bir sanatçıya ait benzer şarkıları buluyor. Tarkan yazıp liste oluşturuyorum ama Muazzez Ersoy çalıyor :) Bunu düzenlemenin bir yolu var mıdır?

3. WindowsPhone.com sitesinde müzik tarzımızı öğrenip ona göre çalma listeleri oluşturması için bir link var, bilgisayarımızdan bu linke tıklayarak müzikleri taratıp tarzımıza uygun müzikleri kapsayan çalma listeleri oluşturuluyor. Bu uygulamayı deneyen oldu mu?

4. 3.maddeye ek olarak; Bilgisayarımda devasa bir müzik arşivi var (2008 yılına kadar Türkiye' de çıkan albümlerin %99 vardır). Bilgisayarımı tarattığımda nasıl bir arşiv olacak merak ediyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...