Nokia Messaging Email v10.02(26) S60v5 SymbianOS9.4 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi

Nokia Messaging S60 cihazlarda kullanıcıların kolay ve hızlı bir şekilde e-postalarına erişebilmesini sağlıyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Nadri, -efşan, memoli79 ve 10 diğerleri

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teşekkürler paylaşım içim

cyberboogey

cyberboogey

Üye
emeğine sağlık

Tacettin Demir

Üye
Nokia 5230'un kendi mail kutusunu kullanıyorum. Fakat ikinci bir posta kutusu atamak istediğimde bu programı kurmak istiyor. Fakat ben telefonun kendi posta kutusunu kullanmak istiyorum.

Ayrıca bu programı kurunca, deneme sürümüdür diyor. Ücret alımı farklı olabilir diyor? Benim tarifemden farklı bir ücret alabilir mi?

ungood20

ungood20

Üye
kutu kulanmadım deniycem bunu kaliteli bişeye benziyor
bizde ***** olmasından dolayı ovi storeden indirim yapabiliyor ve nokia icin olarıda yükleyüroz

rainlyx

rainlyx

Üye
bu program sizin devamlı şebeke ile bağlantıda kalmanıza neden oluyor... nokia bu sorunu bi türlü çözmedi.

--------------- Ekleme ---------------

2. posta kutusu kurmak istediğinizde yüklemeye başladığında "iptal" derseniz 2. yi tanımlama şansınız var ama yahoo ise bu 2.si olmuyor..diğerleri oluyor.

--------------- Ekleme ---------------

yahoo olmuyor zira pop3 desteği yok..onu okumak için ilave bir yazılıma ihtiyaç duyuluyor

kerim5534

kerim5534

Üye
Tesekkur

karloff

Üye
bu program sizin devamlı şebeke ile bağlantıda kalmanıza neden oluyor... nokia bu sorunu bi türlü çözmedi.

Evet bu devamlı bağlantı isteği sıkıntı, şarjımı hemen bitiriyor. Bağlantıyı kontrol edebilmek için şebeke internet bağlantıma şifre onayı eklemek zorunda kaldım.
Nokia maili kaldırmak istemiyorum zira 3 tane mail adresim tanımlı durumda ve kullanıyorum ama bu şekilde sıkıntısına ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Bir çözüm bulan varsa sevinirim

mardok

mardok

Üye
ya ben bi girdim kontörler su gibi akıp gitti :D

masa3550

masa3550

Üye
Tşkürler

erhanercan

erhanercan

Üye
telefonuna format atıp yeniden maillerini bunun üzerinden kuracak arkadaşlar bir önceki versiyonunu önce kurup oradan mailleri kurup sonradan update etsinler başıma geldi yabancı forumlardan öğrendim ve işe yaradı bu versiyonla sıfırdan tele kurup mail ayarları ıcın kurmaya basladıgında kurulmuyor bug var bu arada araçlardan çevrim dışı ol deyin surekli baglanmaz yaw bende bir sorun yok yani nokia x6

Starsley

Teşekkürler

Isumairu

Isumairu

Üye
mailleri illaki şebeke üzerinden okucaz yani... wifi ile bağlanmıyormu? kontörler gitcek yani

crusaderr

crusaderr

Üye
yüklenemiyor bu dahili bir bileşen diyor ......

niccor13

niccor13

Üye
çok eksikleri var bu programın bence nokia bundan daha iyisini yapmalı.

-efşan

-efşan

Üye
teşekkürler arkadaşım

niccor13

niccor13

Üye
Sürekli bağlı kalmak istemeyen arkadaşlar araçlardan çevirimdışı ol"u tıklasınlar bağlantı kesiliyor ayrıca senkronize ayarlarında "aralar" kısmını her gün yapın bu şekilde senkronize sadece günde bir defa yapılır isteğiniz dışında yani. Kendiniz senkronize etmek istiyorsanız çevirim içi ol diyerek mailleri güncelleştirebilirsiniz. Wifi üzerinden bağlantı sağlayabiliyorsunuz ancak varsayılan bağlantınız wifi olarak ayarlanmalı. Bu şekilde wifi üzerinden bağlantı sağlayabilirsiniz.
Benim yaşadığım sorun ise şu?? forward ettiğim maillerimde ekler bazen yollanırken bazen de karşı tarafa boş mail olarak gidiyor. Hala çözmüş değilim bu durumu. Ayrıca bir güzel özelliğide ister ek 10 mb olsun ister 1 mb. Eki indirmeden karşı tarafa forward yapılabiliyor tabi boş gitmezse:))

sinanayba

sinanayba

Üye
teşekkürler

Silinen Üye 321934

Silinen Üye 321934

Kapalı Hesap
ya bunun mesajları telefon hafızasına değilde depo ya biriktiren yokmu iyi güzelde mesajlar biriktiğinde hafızada şişiyor

t.alarcin

Üye
arkadaşlar ben kurdum.. hotmaile giriş yapıyorum.. e-posta denetleniyor bölümünde giriş yapma bölümünde kalıyor... bi türlü bağlanamadı..siz bağlandınız mı.

Üst Alt