Nokia Maps

Sponsorlu Bağlantılar

durduorhan

Üye
dolaşımı aç dediğimiz zaman şifre yada ücretli üyelik istiyor şifresini bilen varsa yazsın şimdiden teşekkürler

ttatl

ttatl

Üye
yha benim tel n73me haT(vodefone) internete giremiorum yardımcı olurmusun ayarları nasi yapioz

daffy

daffy

Üye
arkadaslar gps olmadan çalışmıyor nokia nın bu programı haberınız olsun bide gprs yle çalısıo oda çok kontür yer eminim bencce gps daha i bi seçim ama paranıza kıyıp bi gps modülü almanız lazım :)

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
saol gusel paylasım

gsenturk

gsenturk

Üye
Nokia N95 8GB kullanıcısıyım. Bu program bende telefonu aldığımda kuruluydu, accespoint olarak wireless i seçince güncellemeleri direk wireless ten yaptı.
Bu GPS basit kalıyor Garmin Mobile XT nin yanında, eğer iyi bir GPS programı istiyorsanız ve bunun için her gittiğiniz yerde ikidebir gprs e bağlanmadan caddenizi hatta belki kendi evinizin numarasını çok kaliteli grafiklerle ve Türkçe anlatımla görmek istiyorsanız cevabım tek olacak. Garmin Mobile XT.
Bu program sitede mevcut, ama benim hafıza diye bir sorunum olmadığı için gps i full kullanıyorum. programın kendisi 90-100mb yer tutuyor birde 114mb lık ayrıntılı Türkiye haritası eklenince tadı bambaşka...

falpa

Üye
nokıa 6120 de çalışıyo. TEŞEKKÜRLER

muratay_35

Üye
paylaşım için saol

partan003

partan003

Üye
saoll deneyelim

nick_im

Üye
teşekkürler kardeşim:):oke:

sims

sims

Üye
iide abicim ben benim n73ü güncelledim telefona otomatik atılmış ama bişi bulamıyom istanbul yazıyom sokak yazıyom bulunamadı dior vaarmı bu işin aslını bilen

--------------- Ekleme ---------------

herlde bende garmin mobile xt hikayesi yok ondan açılmıyor sanırım

bermudaber

bermudaber

Üye
ben çok normal bi şekilde türkiye haritasını kurdum. çok da iyi çalışıyordu. bi anda harita gitii. uygulama açılsa bile boşluktan başka birşey yok. haritayı tekrar kurdum yine olmadı. nokia maps i kaldırıp baştan kurmayı deniyorum. ''Dahili bir bileşen'' diyor. telefona format atacam.(((not: bendeki nokia maps yazılım güncelleme ile geldi.))))

syakar

Üye
Bermudaber Benim telefonda da aynı sorun var Format çekince düzeldi mi?

ahmwer

ahmwer

Üye
ben çok normal bi şekilde türkiye haritasını kurdum. çok da iyi çalışıyordu. bi anda harita gitii. uygulama açılsa bile boşluktan başka birşey yok. haritayı tekrar kurdum yine olmadı. nokia maps i kaldırıp baştan kurmayı deniyorum. ''Dahili bir bileşen'' diyor. telefona format atacam.(((not: bendeki nokia maps yazılım güncelleme ile geldi.))))

ayyynı sorun kardeş :agla :agla :agla :agla :agla

mlh_863

Üye
saol lan

yucehakan19

Üye
yaa kardes ben n70 var ben onda denedim..dosya bozuk diyo ne yapmalıım bana bi yok gösterirmisiniz... aciillll

--------------- Ekleme ---------------

heeyyy birisi bişiy yazssın

fetih43996

Üye
arkdşlar nokianın sitesinden indiremiom bi yardımcı olurmusunuz...

haddeci

Üye
merhaba nokia n70 telefona ovi map yükleniyor mu acaba lütfen cevabı [email protected] adresine gönderirmisiniz.şimdiden teşekkürler.

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
tşkl

Takipçi Satın Al

Üst Alt