Nokia Maps

Sponsorlu Bağlantılar

yassose

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Maps

Ekli dosyalar

UuR_39

UuR_39

Üye
saol gusel paylasım

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
aciklama yok mu

omerka

omerka

Üye
Arkadaslar bu nedir bir aciklama yaparsaniz iyi olur harita oldugu kesinde ama ne ise yariyor nokianin sitesindeki haritayla aynimi yoksa craklenmis halimi

fako_fako

Üye
kardesim ben sölim yol haritası (negavation) bi yerden biyere giderken nerden gitcegini sesli ve okla gösteriyo yane bilmedigin bi yere gideceksen korkma

sakalsiz

sakalsiz

Üye
güncelleştirme hatası diyor n95 de... Bilginize:nono:

yassose

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben n 73 de dendim calisiyo yol haritasi nokianin sitesinde var telefon modeline gore secip indiriyonuz

bokelek

Üye
teprikler yassose bu isi kapmissin

bokelek

Üye
yassose tesekurler

huseyin61

huseyin61

Üye
nokianin sitesindede var orda daha ayrintili aciklama var paylasim icin tesekkurler dostum

cellllo

Üye
yükleniyo sorun yok ama yolları göstermiyo.Yolları yüklemek için para istiyo.Yoksa ben mi yapamadım arkadaşlar.

haser61

Üye
herşey için teşekkurler n95 te calışmıyo fakat nokıanın kendi sitesindekı calısıyor arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkurler

cellllo

Üye
ben bunu indirdim n91e yükledim çalıştı fakat ben navi paketi aldıgım zaman n95 gibi çalıştırırmı o sisitem bu programın yüklendiği her telefonda var mı.Ayrıca bana haritayı açsın yeter ama açmıyo işte namussuz.bide google ni varmış telefonlar için haritası.

yassose

Üye
    Konu Sahibi
kardes nokia nin kendi sitesinde var oraya bakarsan daha deyayli bilgiye ulasirsin

OMERKEMAN

OMERKEMAN

Üye
Ben Denedim Bi Tane Program Ama çok Kontörüm Gitti

asii78

Üye
hade de nerede var nokıa nın sıtesınde baktınmı orda sadece pro var harıta yuklemek ıcın ınternete baglanmak gerek kontur aynen ferrarı gıbı .

svsvsvsv

Üye
Şu an n73 kuruyorum inşallah çalışır .

Nenmorin

Nenmorin

Üye
yükleniyo sorun yok ama yolları göstermiyo.Yolları yüklemek için para istiyo.Yoksa ben mi yapamadım arkadaşlar.

Arkadaşım , yol haritaları tamamen ücretsiz kimse senin ülkenin yol haritasını pazarlayamaz NOKİA MAP LOADER v1.3 de türkiyenin haritalarına ayrılmış 25.3 MB ve sesler için ayrılmış 3 MB lık dosya var..Biras kurcala yaparsın çok büyük bi bilgisayar yeteneği istemiyor..

exxor

Üye
bu programı kullanıcaksanız wireless özelliği olan bir telefon ile girin. Çok fena kontör gidiyor.
170 kontörüm vardı hemen -20 oldu.

baykarizma_61

baykarizma_61

Üye
6260 da caloşmadı bu program yardım

Takipçi Satın Al

Üst Alt