Nokia Maps v3 İçin Türkiye Haritası+Türkçe Kadın Sesi

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bi soru sorcaktım yeri değil ama :/
bnde n95 8gb war çin malı ama kullanışlı değil ona nokia nın sitesinden yazılım atsan gerçek N95 olur mu acaba ? bi yardımcı olur musunuz ? şimdidedn tşekkkür ederim kolay gelsin
maalesef olmaz.

delininzoru

Üye
ii günler benim sorum bu nokia maps v3 için türkiye haritası +türkçe kadın sesi dosyasını masa üstüna indirdim cities yazıyo burdan sonraki işlemi detayıyla anlatırsanız sevinirim telefonum nokia n73 şimdiden teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o cities klasörünü açmadan hafıza kartına kopyalayacaksın bu kadar.

cihancndn

Üye
hocam bu E63 e olur mu acaba? ve güncellendi mi hiç? tarih biraz eski de ondan soruyorum

SAYGILAR

--------------- Ekleme ---------------

tamam hocam yeni güncellenmiş gördüm şimdi e63 e oluyor mu?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
E63 e olur yalnız onda dahili gps olmadığı için sadece haritaya bakarsın navigasyon yapamazsın.

serhatserh

Üye
sağol ellerin dert görmesin

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
çokkkkkkkkkkkk teşekkür ediyorum 5230 da çalıştı çok sağol

nadir senden bi şey istiyecem şu s60 v5 için bounce yi atsan çok makbule geçersin kardeşim

rkap

rkap

Üye
teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çokkkkkkkkkkkk teşekkür ediyorum 5230 da çalıştı çok sağol

nadir senden bi şey istiyecem şu s60 v5 için bounce yi atsan çok makbule geçersin kardeşim
oyunlar bölümüne bakacaksın.

bhyol

Üye
yeri mi bilmiyorum ama ovi maps ın haritalarda sadece ana yollar var büyük şehirler dışında buna birşey yapabilirmiyiz benim hiç bir işime yaramıyor böyle farklı programlar yerine ovi mapsı günceleyemez miyiz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
en son harita bu yapacak birşey yok.

skylinegti

skylinegti

Üye
allah sizden razı olsun bu türkiye haritası resmen 1 saat aradım N78de sorunsuz çalıştı çok teşekkürler..:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim ne demek.

sarigöz

Üye
merhaba moderatörüm bende nokia 5800 var haritaların enson versiyonu olan " v3.06 10w36 b06 " yı yükledim bu vermiş olduğunuz haritalar bu versiyon için uygunmudur. yardımlarınız için teşekkür ederim...

AlpReis

AlpReis

Üye
:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba moderatörüm bende nokia 5800 var haritaların enson versiyonu olan " v3.06 10w36 b06 " yı yükledim bu vermiş olduğunuz haritalar bu versiyon için uygunmudur. yardımlarınız için teşekkür ederim...
ovi maps 3 sürümünün hepsine uygundur.

acream

Üye
Hocam ben bunu usb ile attım telefona ama olmadı. Acaba ben mi yanlış yaptım yoksa hafıza kartına atmak şart mı?

Bu arada telefon n73 kalmış. e72 için soruyorum bunu.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hafıza kartına atacaksınız demiştim ilk sayfada.90 mb telefon hafızası almaz.

acream

Üye
hafıza kartına atacaksınız demiştim ilk sayfada.90 mb telefon hafızası almaz.

Yok zaten hafıza kartına attım da hafıza kartını bilgisayara takıp mı atayım yoksa pc suite ile de halledebilir miyim?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pc ye tak at daha hızlı olur.

Üst Alt