Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Maps v3 İçin Türkiye Haritası+Türkçe Kadın Sesi
Sponsorlu Bağlantılar
CODEC.FB
Üye
Nadirarkadaşım acaba ilk sayfadaki harita en güncel tr haritası mıdır ben bir türlü pc bağlantısını sağlayamadım telefonla deli olcam eğer değilse webden güncelleyip eklersen çok faydalı olacak benim gibi sorun yaşayanlara
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
evet güncel..
CODEC.FB
Üye
son olarak cihazdaki programın versiyonu fark eder mi acaba bendeki;
v3.01 09 Map versiyon 0.1.22.103 yazıyor hakkında kısmına baktığımda birde haritadan mıdır başka bişeyden mi adresi girip sür dediğimde 5-10 sn sonra ekran donuyor tarif etmiyor yolu güncel program kullanmak lazım mı lazımsa en güncel programın veriyonu kaçtır
bende pc bağlantısı olmadığı için onuda bi şekilde indiricem artık yardımın için sağol.
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
bu bölümde son sürüm prgram verildi..sınırsız naigasyon olan..
CODEC.FB
Üye
biliyorum çok şey istedim ama ben cepnet ile bağlıyım şu an sayfalara bakim tek tek dedim ama 7. sayfaya kadar ancak geldim son mesajdan bu yana acaba "bu bölümde son sürüm prgram verildi..sınırsız naigasyon olan.." dedinya işte o programı ilk sayfadaki mesajına ekleyebilir misin mümkünse.
teşekkür ederim ama N78de çalışmıyormuş yinede ben ordaki eklenen haritayıda bi deneyecem çok sağol kolay gelsin
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
tamam sana kolay gelsin..
oktaysakizli
Üye
benim nokia 5800 telefonumvar ve surumu v50 fakat ayrıntılı bır harıta yukleyemedım yardımcı olursanız sevınırım. ana yolları ve sehırler dısında ufak yerlerı gostermıyor. sımdıden ılgınıze tesekkur ederım
CODEC.FB
Üye
ovi maps 3,01 versiyonunu kullanabilirsin bildiğim kadarı ile birde benim tavsiyem garmin kullanmandır şahsen arkadaşım sorunsuz kullanıyor ve daha stabil çalışıyor ovimaps tan garmin v5.0 versiyondu galiba ama ovi maps 3,01 versiyonda kullanabilirsin tabi.
black marten
Üye
tesekkürler
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..
serro123
Üye
teşekürler
mrtyvz
Üye
öncelikle teşekkürler..navigasyonu yükledim yazılımıda güncelledim üstelik. ama haritam yok bir türlü internetten indiremedim(tel üzerinden) ..sanırım bu dosya bana lazım olan harita. 5800 için bu indirdiğimiz cities klasörünü tam olarak nereye kopyalayacağız?
orhanbaba0470
Üye
e51 uyrmı
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
uyar tabii..
faruk__faruk
Üye
arkadaşlar e72 için navigasyonu çalıştıramıyorum tüm programlarıda indirdim ama konumu mu bulamıyorum.