Nokia Maps v3 İçin Türkiye Haritası+Türkçe Kadın Sesi

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostum seviyeli konuş önce 3 gündür sitede sorun olabilir..bak ben bu konuyu ne zaman paylaşmışım..

smamur

Üye
Kardeş çok asabisin biraz sakin ol arkadaş, nadir arkadaş sağolsun bir şeyler yapmaya çalışıyor ben de başka sitelerden navigasyon problemi için araştırma yaptım herkes birşeyler diyor. Arkadaşımız üşenmemiş araştırmış bu konuyu ve bizleri faydalandırmak istemiş sorulara bıkmadan cevap vermiş o istemez mi başka sitelere de yönlendirip programları oradan indirmeyi. Demekki bu site sağlam bir site ve ben de şuan onu indirdim, mesajı yazdığım tarihe bakarsan görürsün. Bu arada nadir arkadaşa da emeklerinden dolayı teşekkürler ediyorum. Programı indirdim henüz kurmadım yazıyı yazdığımda, çalışmasa da canın sağolsun.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkürler canım desteğin için..program değil canım bu harita.. şimdi kontrol ettim link sağlam..arasıra sitelerde sorunlar olabiliyor..hem ben bunu kendi üyeliğimle upload ettim silmediğim sürece kalkmaz..

smamur

Üye
Pardon nadir bey program ağız alışkanlığı. Cities klasörünü bilgisayarımda açtım ve telefonuma yükledim. Vermiş olduğun nokia maps'i de telefonun hafızasına attım fakat nokia maps'i telefondayken açmaya çalıştığımda "sertifika hatası" ve "uygulama sağlayıcısıyla görüşün" uyarısı veriyor yardım ederseniz sevinirim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifika almadın mı? sitede opda diye araştırırsan nasıl sertifika alınacağı anlatılıyor...

smamur

Üye
tamam bakayım

diloshe

Üye
nokia n97m var ve navigasyon konusunda hiçbir şey bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonunda menüde haritalar var onu açarsan dünya haritası gözükür..Türkiye Haritası'nın gözükmesi ve uydudan bağlanıp navigasyon yapabilmen için bunu hafıza kartına atman gerekiyor..

pasha991

Üye
peki indirdikten sonra dosyayı nereye kaydedecez kardeşim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim ilk sayfayı okursanız görürsünüz..

fr__kn

Üye
ya bu rardan çıkardığımız dosyayı napacaz acil cevap verebilirmisiniz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfayı dikkatli okursanız görürsünüz..

suat__2006

suat__2006

Üye
ücretsiz navigasyon programı kullanmak istiyorum. ama o kadar çok deiğişk programlar varki hangisini kursam diye karar veremedim. kullanan arkadaşlardan tavsiye üzerine kurmak istiyorum. şimdiden tşk ler...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar forumda bu konuda baya bir yardım istendiğini gördüm..Ben de yardım etmek için kendi telefonumdaki güncel Türkiye Haritası'nı upload etmeye karar verdim..Bu bir program değildir program bu bölümde var..Bazı arkadaşlar bilmeden cities klasörünü silebiliyor ya da hafıza kartına virüs bulaşıp hiç açılmaz yapabiliyor bunları düşünerek Nokia Maps 3 için Türkiye Haritası'nı veriyorum..cities klasörünü rardan çıkarıp bir yere saklayın lazım olduğunda yeniden indirmenize gerek olmadan hafıza kartına kopyalarsınız..

Buyrun link:
bu linteki dosyayı indirdim. iki tane klaör var. fakat bunu telefona nasıl yükleyeceğiz nadir bey.

Tolga2010

Tolga2010

Üye
Teşekkürler nadir çok iyilikler yapıyorsun maxicep sayesinde birçok şey öğrendim gördüğüm herkese maxicepi öneriyorum çok memnunum önerdiğim herkesde çok memnun kalıyor TEŞEKKÜRLER MAXICEP

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bekleriz arkadaşlar..

sercann1

Üye
sağol arkadaşım çok faydalı bir paylaşım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

speedy83

Üye
arkadaşlar herkese günaydın. Biliyorum birçok kez açıklaması yapılmıştır ama benim bi önerim var size. ben gecen hafta nokia 5800 aldım ve ovi.com dan map indirdim. önceden telefonum sesli olarak navigasyon yaparken şuan sadece harita gösteriyo. yürü veya sür dediğimde baya bi gprs e bağlanmak için bekliyor. hem sesli hemde ücretsiz navigasyon kullanmak için neler yapacağımı aşama aşama yazarsanız çok sevinirim. herkese iyi çalışmalar

--------------- Ekleme ---------------

bu arada navigasyon oldu ama ses yok :)))

tinerci332

Üye
arkadaslar telefonum n76 menüler arasında haritalar var.fakat açtıgımda bişey yapamıyorum.ayrıca GPS verisi diye bi menü daha var.bu konudaki cities klasörünü indiriyorum.hafıza kartına atsam calısır mı acaba haritalar?

senfonii

Üye
Meraba 6210'da çalışırmı birde nasıl yükleyeceğiz.teşekkürler

Üst Alt