Nokia maps v 3.08 with weather

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzk582

Üye
    Konu Sahibi
Nokia maps v 3.08 with weather
evet yeni widged li maps ve hava durumu beta deneyelim http://betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps-for-mobile-v3-08/download_and_installation

tasarimx

Üye
evet yeni widged li maps ve hava durumu beta deneyelim

ARKADAŞIM BU widged DEĞİL yanlış yazmışsın, bu bildiğimiz map in içindeki hava durumu, ana ekrana widget olarak gelmiyor ...

uyarayım dedim ..
emek için teşekürler

ozcangoral

Üye
sonunda nokia kendi hava durumu programını yaptı.harita programı da güncellendi.yükleme biraz sürüyor. harita programlarını vs. yeniden yüklüyor. weather bende ingilizce çıktı.
buda betalabstan indiremeyenler için linki

oguzk582

Üye
    Konu Sahibi
programi yukledim widged kisayollar seklinde geliyor fkat hava durumu falan baya kullanisli

_ardaa

_ardaa

Üye
Bu çıkalı epey oldu üstelik hava durumu için 3.08 yüklemeniz de şart değil mevcut 3.06 ile de hava durumu ekleniyor.

ozcangoral

Üye
[/URL] Uploaded with [/IMG]
Bu çıkalı epey oldu üstelik hava durumu için 3.08 yüklemeniz de şart değil mevcut 3.06 ile de hava durumu ekleniyor.
dostum o klavuzları kullandığımız zaman çıkan hava durumuydu.bu program hepsinden farklı.linki incele istersen.çıkış tarihi 26.08 görünüyor.

_ardaa

_ardaa

Üye
Bunda ne gibi değişiklikler var beta olduğu için yüklemiyorum daha önce de hava durumu eklentisi olmadan vardı 3.08 onu da yüklememiştim, arayüz çok güzel epey geliştirmeler var ama beta henüz, yüklediysen biraz detay verebilirsen iyi olur yüklemek isteyenler ona göre karar verirler.

ozcangoral

Üye
Bunda ne gibi değişiklikler var beta olduğu için yüklemiyorum daha önce de hava durumu eklentisi olmadan vardı 3.08 onu da yüklememiştim, arayüz çok güzel epey geliştirmeler var ama beta henüz, yüklediysen biraz detay verebilirsen iyi olur yüklemek isteyenler ona göre karar verirler.
3.08 kullanıyordum zaten bunuda yükleyince sadece weather (hava durumu) programı geldi.başkada bir fark görmedim.ama 3.08 mutlaka yükleyin bence arayüzü çok güzel ve diğer sürümlerden daha hızlı.tavsiye ederim.beta olması dolayısıyla herhangi bir problemle karşılaşmadım.tabii bunlar benim şahsi görüşüm.

_ardaa

_ardaa

Üye
Final sürümü çıkınca yüklerim veya Anna geldikten sonra, beta herzaman sorun çıkaracak diye birşey yok ama final sürümüe göre daha çok sorun çıkartır sabırlı insanım beklerim, ama arayüz ve geliştirmeler çok güzel 3.08'de bir de Türkiye trafik bilgi sistemine geçse harika olacak.

ozcangoral

Üye
Final sürümü çıkınca yüklerim veya Anna geldikten sonra, beta herzaman sorun çıkaracak diye birşey yok ama final sürümüe göre daha çok sorun çıkartır sabırlı insanım beklerim, ama arayüz ve geliştirmeler çok güzel 3.08'de bir de Türkiye trafik bilgi sistemine geçse harika olacak.
evet trafik olayı güzel olurdu.ama bence hız uyarılarıda güzel bişey. bakıyorum bazen dııt yapıp 80 km hız uyarısı gösteriyor,yolda tabelaya bakıyoruz 80 km hız sınırı gösteriyor.hoşuma gitti.

oguzk582

Üye
    Konu Sahibi
check in uygulamasi gelmis facebook twitter foursquare de paylasmak isteyenler vardi super olmus

projectmaximo

projectmaximo

Üye
hava durumu uygulamasından ekran görüntüsü verebilecek olan var mı?

catdog136

catdog136

Üye
yüklemez olaydım yükledikten sonra sim kart takın dedi kapatıp açılacak telefon dedi sonra açıldıktan sonra pin bloke oldu puk girin dedi.. Evde puk kodunu arıyorum şimdi :D

• Beğen
Tepkiler: RedColt
FastBreaker

FastBreaker

Üye
arkadaşlar yüklerken widget falan diyor ?

----------Eklendi @ 14:42:37 ---------- Yazıldı @ 14:37:44 ----------

arkadaşlar widget gelmiş ama androiddeki gibi değil ufak simgeler var orda hava durumuna tıklıyorsun uygulama açılıyor.

yildiranm

Üye
ekran görüntüsünü betalab ın sitesinden bakabilirsin. ana ekrana widget olarak gelmiyor. görsel olarak güzel ama daha geliştirilebilir. mesela ana ekrana widget olarak gelse...

FastBreaker

FastBreaker

Üye
nokia kendini aşmış,çok güzel bi uygulama ya altta cetvel var onu sağa sola sürükleyerek saat saat hava durumu veriyor geceye getirirnce ay falan çıkıyor harika :) yalnız uygulama annaya göre dizayn edilmiş simgeler falan :)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
şimdi yükleyip baktım hava durumu gerçekten çok güzel olmuş.ama bu 3.08'i daha önce de yüklemiştim ve her harita uygulaması ayrı ayrı olduğu için beğenmeyip 3.06'ya dönmüştüm..hayır anlamıyorum neden ayırırlar ki.önceden ne güzel tek icona tıklayarak harita,sürüş,giriş, hava durumuna falan ulaşıyoduk ne güzel..

FastBreaker

FastBreaker

Üye
evet benim de dikkatimi çekti ben de anna yükleyince böyle uygulamaları ana menüye koyucam aşağı doğru biriktircem güzel olur heralde. n9 gibi :d:

projectmaximo

projectmaximo

Üye
aslında şey bile yapılabilir.şimdi 6 ve üzeri ana ekran yapılabilen uygulama var ya o yüklenip telefonda ne var ne yok o ana ekranlara kısayol olarak konulabilir böylece yanyan da geçiş yapılabilmiş olunur:) hem görevlerine göre gruplanibilir de:)
ama telefonun ram'i ne der bu işe bilmem:)

oguzk582

Üye
    Konu Sahibi
bolme kotu fakat hava durumu ve check in uygulamalari cok iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt