OnurYurdakul
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şarja derken bilgisayara mı taktınız nasıl bu kadar uzun sure oluyor açılması? Ben telefonu şarja takınca en fazla 1 dakika o bile değil telefon açılır siz neyi nasıl olçtunuz?ama bilgisayardan şarjda ona birşey diyememde genede 6 dakika uzun değil mi?
Şarj Yasası Madde-1) USB şarjı, daima priz şarjından daha yavaştır.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Nokia şarj cihazları 5v 1amper akım verirken samsung 5v 2amper akım vermekte bu da daha hızlı bir şarj imkanı sunmakta. Daha hızlı bir şarj suresi sunabilmesi için 1520 nin şarj cihazı da 2 amper akım vermektedir yanlış hatırlamıyorsam.
Bilgisayar usb çıkış amperi de 0.5 dir
dediğinizden fazla bir şey anlamamış olsam da yüksek akım vererek şarj etmeniz cihazınızda sıkıntıya yol açabilir.Mantıklısı Güç kaynagını şarj ucuna çevireyim Çözüm bol 300 wolt
Siz hala 2 amper 5 amper
dediğinizden fazla bir şey anlamamış olsam da yüksek akım vererek şarj etmeniz cihazınızda sıkıntıya yol açabilir.
bu değerler çok fazla ama ben lumis 920yi şarja takınca 30 saniyede açılıyo tamamen bitmiş olan
Black öncesi açılmıcam diye inat ediyordu kerata(1 dakikayı geçiyordu)black ile beraber çok fark oluyor ama black öncesi ?
Samsung şarj aleti çıkış değerini (output) bilmiyoruz ? Tahminen 5V, 2A (2000mA)Arkadaşlar Şunu Fark Ettim Ki Nokia telefonla beraber yolladıgı mazemelerden çok kesiyor.
Elimde 3 Şarj Cihazı Bulunuyordu
1-Samsung s4 şarj cihazı
2-Nokia Şarj Cihazı
3-PC
Lumia'nın şarjını Köküne kadar bitirdim ve şarja taktım açılma sürelerini ölçtüm
Lumia telefonun
Samsung şarj cihazı ile açılma zamanı 4 dk sürdü
nokia şarj cihazı ile açılma zamanı 6 dk sürdü
Pc baglantısıyla açılma zamanı 9 dk sürdü
Şuna şaşırdım Pc Çok uzun Sürdü ?
Kulaklıgın kalitesini herkez biliyor zaten
NOT:LUMİA BLACK DEYİL !
Bir elektrik teknisyeni olarak şebeke geriliminin 220 volt , PC güç kaynağının 300 Watt olduğunu belirtip , düşük voltajlı cihazlara direkt şebeke gerilimin uygulanması durumunda ise cihazınızın tamiri olmayacak şekilde kalıcı hasarlara sebep olacağını hatırlatırım.Ola Pc 300 Wolt şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?