Nokia Mağduruyum!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Mağduruyum!!!
ben yaklaşık 3 ay önce turkcell bayisinden nokia marka telefon aldım fakat 2-3 gün sonra kendi kalemi ekranını çizdi dediler ki garantiye girmez tamam 1 haftaya kalmadı sarjı bir günde bitmeye başladı gönderdim garantiye teknik parça değiştirildi onarıldı deyip geri geldi ama sorun hala devam ediyordu 1-2 hafta sonra tekrar gönderdim 25 gün e yakın garantide kalmış geldi birde baktım içerisinde ki benim bataryam gitmiş yerine eski yıpranmış etiketi bile sökülmeye başlamış bir batarya koymuşlar ve problem hala devam ediyor kaymakamlığa gidip tüketici haklarına dava açabilirmiyim tek istegim verdiğim ücreti geri almak ne olur bi yardım edin :allalla::vur

akula

akula

Üye
en az üç defa göndermen lazım ama senin sorununda iade yapmaları lazım bildiğim kadarıyla

umut681

umut681

Üye
iş sarpa sarmış cihazın modelini öğrenebilir miyim ? sanırım 5800 dır.

--Usta--

--Usta--

Üye
vay beaa nokia ya bak neydi ne oldu :D

speekman

Üye
öldü be nokiaa

harun22

harun22

Üye
Sanırım aynı hatadan 3 kez gitmesi gerekiyordu ama şansını denemelisin. Şahsen ben öyle yapardım.

fireman87

fireman87

Üye
Nokia'nın servisi herkese bunu yapmıyormu zaten ? forumu araştırın görüceksiniz zaten..

fireman87

fireman87

Üye
Seni tenzih ederek konusuyorum o halde, ben mağdur olan çok gördüm.

technoblue

technoblue

Üye
artık iyice kontrolü kaybettiler. çıkarttıkları dokunmatik cihazlar bi süre sonra abanmatiğe dönüşüyor ama umurlarında değil. üstüne bir de servis sorunu çıkarmaya başladılar tam oldu.

• Beğen
Tepkiler: mustafa603

OğuzcanAbi

Üye
git dene bi kaymakamlikda

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
zaten ankara istanbul gibi büyük bi kaç şehirde var nokianın servisi bende eskişehire veriyorum ama ankaraya yolluyorlar büyük ihtimalle seni gözden kaçırmışlardır :bigstar:

nalcam22

nalcam22

Üye
dünya üzerinde kayıt altında olan 20 milyondan fazla mağduru olan bir firma acaba ne

Nokıa

blackaid

blackaid

Üye
nokia da bu tip sorunlar cıkıyor bende de yeni aldığım nokia da kulaklık sorunu çıkmıştı kulaklığı takdığımda ses kesiliyordu

nalcam22

nalcam22

Üye
:aha::ahaa:

Ocean258

Ocean258

Üye
ve nokia'nın hazin sonu yaklaşıyor... :) Neydiler ne oldular gerçekten.. Blackberry ve nokia fazla ayakta duramazlar..

Masha

Masha

Üye
böyle düşünmeyin Nokia nın iyi olduğunu sizde biliyorsunuz yapılan sadece kişilikleri oturmamış bir kaç kişinin sorumsuzluğu.

• Beğen
Tepkiler: JohnLemmon
serinaga

serinaga

Üye
Pil olayı ilginç, servisten alırken baksaydın keşke, artık neye inanacağımızı şaşırdık, böyle durumlarda gizli bir işaret koyuyorum, mesela kartuş dolumu yaptırırken :ehe , tekrar geri aldığımda da kontrol ediyorum o işaret var mı diye ... :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt