Nokia Mağduruyum!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elmas14

elmas14

Üye
Böyle bir durumla karşılaşmış olman çok kötü.Hissetiğin Piskolojik durumu az çok tahmin edebiliyorum.Bence 3 kere garantiye yolla yine olmaz ise şikayet, yeni cihaz versinler filan değil de , Garantiye verdiğinde sana tekrar bozuk olarak geldği an birşey yapıp herhangi bir yere şikayet etmen gerekirdi.

Malesef İçinde bulundğumuz devir çok kötüye gidiyor.Hakkını aramayana vermiyorlar :( ..

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Pil olayı ilginç, servisten alırken baksaydın keşke, artık neye inanacağımızı şaşırdık, böyle durumlarda gizli bir işaret koyuyorum, mesela kartuş dolumu yaptırırken :ehe , tekrar geri aldığımda da kontrol ediyorum o işaret var mı diye ... :oke:

Gerçekten çok akıllıca..Artık bende aynısı yapacam.Bir süre önce babamın telefonu bozulmuştu anakart gitti dediler 0 anakart takacaz dediler.tmm dedik 80 lira verdik.1 hafta sonra geri aldık telefonu bir de ne görelim!Kullanılmış kart takmış haysiyetsizler..İnsan bari format felan atarda önceki dosyaları gitsin.Adamın foto su felan vardı telefonun içinde .s

dangerouz

dangerouz

Üye
Ben sana nokia alma dediğimi hatırlıyorum dostum; ama olan olmuş.Ben 1,5 ay önce para iadesi için kaymakamlığa başvurdum.Henüz karar dahi çıkmamış çok yavaş çalışıyorlar sabırlı olman lazım.Aralık 2010' dan beri taksidini halen ödediğim nokia 5800 telefonumu kullanamıyorum (yaklaşık 8 ay).

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
Pil olayı ilginç, servisten alırken baksaydın keşke, artık neye inanacağımızı şaşırdık, böyle durumlarda gizli bir işaret koyuyorum, mesela kartuş dolumu yaptırırken :ehe , tekrar geri aldığımda da kontrol ediyorum o işaret var mı diye ... :oke:
Servisten ben alsan onlara yapacagımı bilirdim dediğim gibi ben bayiden alıyorum turkcell bayisinden eskişehirden servisten almak içinde taaa ankaraya gidemem :) ama sona geliyorlar fatura bi kaç gün içinde elimde olunca gideceğim kaymakamlığa, ha sorun mu çıkartıyorlar çok değil 20 gün daha beklerim 3. ye gidince ücreti geri alabiliyorum... :ehe sona yaklaşıyorlar :naughty:

----------Eklendi @ 01:06:27 ---------- Yazıldı @ 01:00:38 ----------

Böyle bir durumla karşılaşmış olman çok kötü.Hissetiğin Piskolojik durumu az çok tahmin edebiliyorum.Bence 3 kere garantiye yolla yine olmaz ise şikayet, yeni cihaz versinler filan değil de , Garantiye verdiğinde sana tekrar bozuk olarak geldği an birşey yapıp herhangi bir yere şikayet etmen gerekirdi.

Malesef İçinde bulundğumuz devir çok kötüye gidiyor.Hakkını aramayana vermiyorlar :( ..
haklısın kardeşim aynen illa uğraştıracaklar firma olarak müşteri memnuniyetini önemsemiyorlar onu anladık ama arkanda devlette olmayınca iş daha bi zorlaşıyor|-)

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Gecmis. Olsun

Symbianist

Symbianist

Üye
size nacizane tavsiyem kvk ya cihaz götürmeyin. emni olun onlarlka benim kadar muhatap olan azdır. çok telefon kullandım hepsi de nokia idi. hep de kvkya götürdüm. 6710 telefonum 4 defa gitti kvkya düzelmedi ama GENPA'ya bir kez gitti düzeldi geldi. kvk bilgisayara lazerle batarya ve telefon okutuyor. GENPA ise telefona, kapağına ve bataryaya ayrıca barkod yapıştırıyor. böylece de parçalar karışmamaışl oluyor. bir deneyin derim. zaten telefonun arkasında nokia kom yazarsa başarı, genpa ve kvk ortak bakar. iyi forumlar

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
size nacizane tavsiyem kvk ya cihaz götürmeyin. emni olun onlarlka benim kadar muhatap olan azdır. çok telefon kullandım hepsi de nokia idi. hep de kvkya götürdüm. 6710 telefonum 4 defa gitti kvkya düzelmedi ama GENPA'ya bir kez gitti düzeldi geldi. kvk bilgisayara lazerle batarya ve telefon okutuyor. GENPA ise telefona, kapağına ve bataryaya ayrıca barkod yapıştırıyor. böylece de parçalar karışmamaışl oluyor. bir deneyin derim. zaten telefonun arkasında nokia kom yazarsa başarı, genpa ve kvk ortak bakar. iyi forumlar
Malesef! senin ki şans olmalı ben hep genpa'ya götürdüm kvk'ya değil. Çok şanslısın :oke:

Masha

Masha

Üye
Genpa yala kvk nın arasında nasıl bır fark var veya fark var mı?

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
----------Eklendi @ 21:06:43 ---------- Yazıldı @ 21:06:10 ----------

[/COLOR]
Genpa yala kvk nın arasında nasıl bır fark var veya fark var mı?
hiçbişi? 2 si ayrı şirket, ama garanti kapsamındaki tüm telefonlara ortak olarak bakmak zorundalar?
şirket adları farklı, kurucuları farklı vs! ama genelde ortak bile çalıştıkları oluyor parça alışverişleri falan!! (Diye biliyorum yanlışlık varsa bilemem) :bilmm

Symbianist

Symbianist

Üye
Genpa ile KVK arasında şöyle bir fark var. Ben sordum orda çalışan bayana bunların teknik servsilerinin birbirleriyle alakası yokmuş. Aynı garanti kapsamına dahil cihazlara bakıyorlar ama ayrı çalışma usulleri var. Ben Ankara'daki Genpa'dan memnun kaldım.

nalcam22

nalcam22

Üye
kvk tam oooooorrrros devamını siz getirin bnim 5800 2 keregitti ikisindede düzelmedi 3.yü göndermedim 15 gün boşuna telefonsuz kalıosun

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu alalı bir hafta oldu hala fatura gelmedi biraz önce aradım üst genpaya gitmiş istanbul'da kii ne dedim ki bu mu üst genpa 0 batarya vardı geldiğinde eski batarya koymuşsunuz ikiside aynı *** bunların

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
şimdi huawi x5 almayı düşünüyorum ona da kvk bakıyormuş galiba :off:

Ocean258

Ocean258

Üye
şimdi huawi x5 almayı düşünüyorum ona da kvk bakıyormuş galiba :off:

LG optimus black'te bakabılırısın.. tasarım olarakta fiyat olarakta guzel telefon android 2.2 si var. telefonu delı gıbı elınden dusurmeyen tıplerden degılsen şarjıda ıyı gıdıyor ben suan kullanıyorum cok memnumum. tavsiye ederim sanada kardes...

nonamex

Üye
5800 Nokia'nın ilk dokunmatiği olduğu için çok sorunu var.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
LG optimus black'te bakabılırısın.. tasarım olarakta fiyat olarakta guzel telefon android 2.2 si var. telefonu delı gıbı elınden dusurmeyen tıplerden degılsen şarjıda ıyı gıdıyor ben suan kullanıyorum cok memnumum. tavsiye ederim sanada kardes...
''Fiyat olarakta güzel'' mi? haklısın gerçekten güzel 880tl'CİK :ehe

dangerouz

dangerouz

Üye
KVK, Genpa, vs. fark etmez.Eğer telefonunuz üst seviyeye gönderilmişse ''Teleservice'' ' ye gönderilir.''Teleservice'' bütün kanallardan gelen telefonları bir yere toplar, bu nedenle tamir süresi uzar.Bu süreç içinde şanslıysanız telefonunuzun başına bir şey gelmez.Bu çok nadirdir çünkü aklın yolu birdir.

emretrg

Üye
evet arkadaşlar ben de bir nokia ve kvk mağduruyum kvk işini hiç ciddiye almıyor sakın onlara güvenip iş yapmayın onlarla.

Burak

Üye
Benim telin şarjı bitiyor kısa sürede 2kez verdim kvk ya düzelmiyor ya.
Napsam bilemedim.
Nokia aldım güvenilir marka diye ama boş çıktı. En önem verdigim sey sarj ama durdugu yerde bıtıyo deli oluyorum kafayı yiycem. Nokia destegı aramaktanda sıkıldım ya napsam ki ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt