Nokia Maemo 6 -- YENİ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crouch

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Maemo 6 -- YENİ
Nokia, MeeGo'nun yapılan son konferansında yeni bir telefonun işaretlerini verdi. İşte ayrıntılar...

Son olarak Nokia N900'de kullanılan Maemo öldü denilirken Nokia yeni bir telefonun sinyallerini verdi. MeeGo'nun sezon konferansından anlaşılanlara göre, Nokia'nın Intel ile ortak çalıştığı MeeGo'nun kullanılacağı Maemo 6 akıllı telefonu bu yıl içersinde duyurulacak. Microsoft ile yapılan anlaşmalardan sonra Nokia'nın Symbian ve MeeGo üzerinde çalışıp çalışmayacağı merak ediliyordu.

Ancak bu olanlardan sonra Nokia'nın uzun senelerdir büyük emek verdiği platformları kolay kolay bırakmayacağı anlaşılıyor. Bu telefonun Windows Phone 7'nin beğenilmeme ihtimaline karşılık çıkarılacağı da söylenenler arasında. Bakalım gelişmeler neyi gösterecek?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlısı olsun kardeş .

KacakMazot

KacakMazot

Üye
insallah ama cok karmasik soyletinler oldugu icin internette bunada inanasim gelmiyor artik :D anca kesinlikle cikicak ve satisa basliyacakki inanayim :D :D

SilentOne

SilentOne

Üye
inş. çıkar

saruman_me

saruman_me

Üye
umarım maemo n900 le orantılı olur işte o zaman bizim açımızdan daha süper olur..

saruman_me

saruman_me

Üye
bana kalırsa nokia nın yeni Symbian ı maemo olucak ve fazlasıyla gelişmiş ve göz alıcı bi telefonla karşımıza çıkıp rakiplerine ben hala nokia yım dicek siz yokken ben vardım:) la mütiş bi atağa kalkıcak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt