Nokia Luna Bluetooth Kulaklık: Öyle zarif ki! (VIDEO)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
evet baya hoş

SilentOne

SilentOne

Üye
bn şahsen nokia j yide tavsiye derim :D

andreoni

Üye
bluetooth kulaklık kullanan biri olarak çok kullanışlı cihazlar olduğunu söylemek gerekir. Ki bu cihaz ufak ta. Fiyat şu an 179 TL. Alan kullanan var mı mikrofon yukarda kalıyor biraz karşıya ses iyi gidiyor mu? Bir de aktif gürültü özelliği var mı?

SheFy

SheFy

Üye
konuyu nie hortlattin

andreoni

Üye
Niye hortlamış olsun ki yawss. En son 3. ayda yazılmış. :) Bide hazır yazılan bir konu varken yeniden açıp kirlilik mi yaratalım. Bluetooth kulaklığımı kaybettim yenisi için araştırıyorum ve almayı düşünüyorum. Alan yada deneyen oldu mu? Gerçi tekno marketlerde denettirmiyorlar.

onur027

onur027

Üye

andreoni

Üye
Demekki kimse almamış daha. Bir ay daha bekleyeyim ondan sonra alırım. Tabi başka ufak bluetooth kulaklık bulamazsam :)

andreoni

Üye
Kulaklığı aldım arkadaşlar. Kullanım olarak rahat.

- Kutu içinde üç tane başlık var. Kulağınıza hangisi oluyorsa kullanabiliyorsunuz. Düşer mi diye çok takılmıştı aklıma ama öyle birsey olmadı daha.
- Telefon görüşmelerinde karşı tarafın sesi gayet güzel ve net geliyor.
- Müzik dinlerken de yine gayet net ve güçlü.
- Hem yuvarlak parça hem de kulaklık şarj oluyor. Kulaklığın şarjı bitince yuvarlak parçaya oturttuğunuzda yine şarj oluyor. Yolda şarj bitme olayına güzel bir çözüm.
- Küçük olduğu için ağzınıza uzak kaldığı için telefon görüşmelerinde karşıya ses gitme olayı çok iyi değil. (Daha önce kullandığım Nokia Bluetooth cihazlara göre)
- Müzik dinlerken başınızı sağa sola çevirdiğinizde cızırtı yapıp seste kesilmelere neden olabiliyor.
- Aktif gürültü giderme özelliği yok. Konuştuğum kişiler dışardaki sesleri duyabiliyor.
- Kulaklık üzerinde ses açma ve kapama düğmeleri bulunmuyor.
- Gelen aramayı cevaplamak için kulaklığın arkasındaki küçük tuşa basmak gerekiyor ancak kulağınıza takılıyken bu biraz zorlaşıyor. Yuvarlak parçanın içindeyken arama gelirse cevaplamak için yerinden çıkarmanız yeterli.
- Nfc teknolojisiyle eşleşme yapılıyor zaten.
- Batery Low ve Connected diyor :)
- İki cihazlar eşleştirilebiliyor.

Sonuç olarak 189,00 TL eder mi derseniz eksikleri çok olduğu için etmez diyorum. Ben farkedilmesini istemediğim için aldım. Gerçekten de kimse farketmiyor. Önceki kulaklıklarımda bu ne, hımm iyiymiş, nasıl gibi sorular geliyordu. Bunu daha soran olmadı.

Gün boyu kulağınızdaysa müzik dinliyorsanız ve konuşma yapıyorsanız tavsiye etmem. Daha iyi yapılabilirdi. Hani cep telefonunda eksik yapılıyor bazı şeyler satış politikası falan anlarım da kulaklıkta da yapılmaz diye düşünüyorum. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt