Nokia Luna Bluetooth Kulaklık: Öyle zarif ki! (VIDEO)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Luna Bluetooth Kulaklık: Öyle zarif ki! (VIDEO)

Kızılötesi(Infrared) devrinin kapanmasıyla hızlı bir şekilde gelişmeye başlayan ve sürekli yeni ürünler geliştirilen Bluetooth teknolojisi, Nokia Luna Bluetooth Kulaklıklar ile hızını kesmeden devam ediyor!
Öyle zarif ki!
Kulağınızda hem müzik dinleyip hem arkadaşlarınızla kesintisiz sohbet edebileceğiniz kulaklığınızın zarif ve gösterişli olması da sizin için önemlidir. Öyle değil mi? Nokia bunu da düşünmüş! Daha önce hiç görmediğiniz tarzda bir kulaklık, sizi bekliyor!

Eşleştirme yaptıktan sonra kulaklığı kaldırmanız yeterlidir. Otomatik olarak telefonunuza bağlanır ve görüşme yapmanızı sağlar. 8 saate kadar kesintisiz konuşma süresi sağlayan Nokia Luna Bluetooth Kulaklık, 2 saat kulaklık ve 6 saat tutucuda konuşma yapmanızı sağlar.
Çoklu noktayı kullanarak 2 telefon ile aynı anda bağlanabilirsiniz. Hem iş hem de kişisel cihazlarınızı tek bir kulaklığa bağlamış olursunuz.

Nokia Luna, NFC özelliğine sahiptir. NFC uyumlu telefonunuzu dokundurmanız gayet yeterli!
MicroUSB ile şarj olabilen kulaklığınız sizi yarı yolda bırakmayacak. Ayrıca üstün ses kalitesi ile gerçek sesi algılayacaksınız.
Bluetooth özelliği olan tüm telefonlarla sorunsuzca eşleşebilen Nokia Luna, ayrıca NFC özelliği olan Nokia 700,C7, 701, 600 ve 603 modelleri ile de uyumludur.

Bana sorarsanız Nokia Luna gerçekten hem estetik hem de ciddi gelişmiş teknolojilerin kullanıldığı akıllı bir cihaz. Daha önce Nokia Bluetooth kulaklıklar kullanmıştım. Gayet memnunum. Özellikle ses kalitesinde Bluetooth sistemleri arasında bir numaradır bence. Nokia Luna’nın da sektörde gayet başarılı olacağına inanıyorum.
NFC teknolojisi ve getirdikleri hakkında daha detaylı bilgileri Nokia Delisi sayfalarında görmeye devam edeceksiniz…
Ayrıca Nokia Luma Bluetooth Kulaklık ile ilgili tanıtım videosunu da aşağıda bulacaksınız. İyi Seyirler…

[video=youtube;RDU3FhI19pU]http://www.youtube.com/watch?v=RDU3FhI19pU&feature=player_embedded[/video]

oguzaydin

Üye
fiyatı ne kadar ki

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Çok güzelmiş teşekkürler .

PriZm

PriZm

Üye
çok küçük kaybederim ben onu:ehe

fiyatı ne kadar?

serecans

serecans

Üye
alcam bunlardan bittane samsuna gelsin

bymodifieci

Üye

"69 avro" diyor.Ben vermem en fazla 40-50 verirdim.

69€ = 158TL şuan

PriZm

PriZm

Üye
baya pahalıymış..

cyber

cyber

Üye
güzelmiş ama fiyat uçuk

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Fiyat abartı.

lolaman

lolaman

Üye
İner onun fiyatı merak etmeyin daha yeni çıktı sonuçta.

bymodifieci

Üye
İnsede almam ben :D tek kulak için değeceğini sanmıyorum.Başta görünce ikili sandım.

SilentOne

SilentOne

Üye
düşerse alırım ya:D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Cok güzel bireşy ama kibar :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi

çok güzel birşey ama pahalı diyecektin sanırım:ehe

Ya pahalida işte iddadan bir para tutur alırsın bro zaten yemıcen haram lokma bogazından gecmıcek kullagında patlarsa karışmam ama :D

bymodifieci

Üye
Ya pahalida işte iddadan bir para tutur alırsın bro zaten yemıcen haram lokma bogazından gecmıcek kullagında patlarsa karışmam ama :D
Ben olsam ses sistemi alırım para olsa 160 liraya Logitech :D :)

SilentOne

SilentOne

Üye
:D hemde en iyisin :D

matchless

matchless

Üye
çidden hoş kulaklık seyahat ıcın ıdeal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt