beklediğim gibi olmadı 2 çekirdek 1.5 ghz snapdragonen üst modeli buysa artık bu arada ekran amoled ekran mı artık oda yoksa hani çöp olmuş

Fandroidci Arkadas Burada Ne Isin Var Mademm .?![]()

Bi an o kadar abartıldı ki wp ve nokia bende bişey yapcaklar sandım o yüzden ama beklentilerimi karşılamadı![]()
aynen, wphone için gayet yeterli...
o saydığı özellikler düşük olsa da s3 gibi bi telefonun altından girer üstünden çıkar bu telefon.
Bi an o kadar abartıldı ki wp ve nokia bende bişey yapcaklar sandım o yüzden ama beklentilerimi karşılamadı![]()
o saydığı özellikler düşük olsa da s3 gibi bi telefonun altından girer üstünden çıkar bu telefon.

Bu arada karşılaştırmalara bakarız unutma hala 4.0.4 de flash player var 4.1'de resmi olmadan yüklenebilecek ama html5 e kadar idare eder haha ben şimdiden söyliyim nokia'nın Bir sonraki telefonu galba lumia 1000 olur tasarım yine aynı olur
Gerçekten berbat !!!
Kullanıcak app olmadıktan sonraBu arada karşılaştırmalara bakarız unutma hala 4.0.4 de flash player var 4.1'de resmi olmadan yüklenebilecek ama html5 e kadar idare eder haha ben şimdiden söyliyim nokia'nın Bir sonraki telefonu galba lumia 1000 olur tasarım yine aynı olur
Gerçekten berbat !!!

merak etme uygulama ve oyun konusunda 1.5-2 seneye iOS'u bile geçebilir. Bütün geliştiriciler şu an wp8 için çalışıyor![]()

o kadar da değil abartmayalım![]()
ayrıca bilgisayar oyun ve uygulamaları da portlanacak.
öyle değilmi yawayrıca bilgisayar oyun ve uygulamaları da portlanacak.

biliyorum fakat iOS u geçebilmesi için en az bir 3-4 yıl![]()
oyun uygulama cikartiyorlar sonuçta adamlar kısıtlı kişiler ile iş yapmıyor.kamerası hariç harika![]()

valla sunuda herkes bilsin eger iphone 5 gecen seneki gibi beklentilerin altinda olacak olursa hali kötü.

valla sunuda herkes bilsin eger iphone 5 gecen seneki gibi beklentilerin altinda olacak olursa hali kötü.